雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
有種人出嚟為咗覺得型,呢個問題之前有好多巴絲都提過
當然其實積極參與係好事,亦有好多好細個嘅都係真心為呢個屋企
但有種人慢慢演變成好似出嚟好威風咁,
好多ig有時係變成經營ig>做文宣,為嘅只係多follower
勁慘 果個乜鬼垃圾isaac studio
雞丁有段片選出2019最佳18歲以下youtube channel
佢揀咗第一名係issac studio
呢個時候啲 「朋友」落井下石
攻擊雞丁嚟 呃views
其實你係到俾人屌嘅傷害連小雞丁10分之1都冇
好多時傷害左就係一道好難好返嘅傷痕
希望你好好反省
願世上少一個連衛兵

不過即使你肯道歉我都仲係覺得你係大仆街
我就咁諗都覺得好心寒 好失望
想像唔到雞丁會有幾唔開心
十二歳係咪真係要咁爾虞我詐
你講咗啲乜撚野呀人身攻擊呀?
把口臭既搵漂白水朗下個閪口ok?
睇到已經覺得好唔開心
呢個年紀既小朋友
最重視就係友誼
Howie Lee 係邊個

果個issac自己前一條片叫人唔好抺黑佢
呢家就衝出黎幫手抺黑雞丁
仲話自己細雞丁一年仲懂事
report左佢條片
on9仔點樣補償返
pish
丁仔真係好樂觀
刪完po就潛撚左水啦垃圾樓主拍片道歉都唔撚敢嘅賤種,話人地做藍絲KOL100果陣就係威係勢想人死咁款
喂樓主早幾日唔係好威㗎咩
你出post屌人,搞到人地聲譽被毀,你有無諗過其實你個道歉post其實唔係可以幫佢完全澄清返,仲有好多人會鬧佢。網路既力量好大,講野之前唔該深思熟慮先。
如果尋日個細路因為你一個post抑鬱跳樓自殺,你係咪賠翻條命比人?唔係既話唔該你收下把口自己餅埋一邊啦
小朋友唔好再吹風向
大家有獨立思想
叫做阿禮,都係d中小youtuber圈子,早期雞丁d片都有成日cm
樓主呢條賤種過一排又改個名出嚟批鬥人㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞