雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
火都嚟埋,知唔知幾多人去雞丁ig鬧佢呀?鬧佢用八達通,鬧佢搭黨鐵,好心啲人用腦諗下啦,雞丁初中生,要靠父母養,八達通係父母增值比佢用,一個細路仔本身就唔會袋咁多現金喺身,搭黨鐵仲無稽,自己睇下遊行前後,返工放工時間,黨鐵有幾多人?搵啲咁嘅野嚟鬧個細路仔,你地良心過唔過意得去?
網絡欺凌嚟 可以影響人一世
希望你記住依個教訓
如果出個post道個歉就無事,你話呢個世界幾美好。
係 睇佢ig啲人真係鬧得好過分
鬧埋佢父母朋友叫佢死全家 我真係唔明點解要對一個細路去到咁盡
佢都識叫人鬧佢就算唔好鬧埋佢屋企人 鬧佢啲人呢就一嚟就屌佢老母啲說話有咁難聽得咁難聽
話佢無同理心其實鬧佢嘅人更加無
真係睇到好撚燥
仲諮詢緊意見
你都中二啦 有獨立思考㗎啦 要問人㗎咩
樓主幾時死?12歲嘅小朋友 本來少少嘅才華就俾你啲咁嘅連衛兵擊沉咗 對唔住唔係大撚曬
啱喇就係呢個term,英雄個人主義
好撚貼切
睇下個汽水巴啦,講到自己幾型幾型,但其實真係想同你呢種人講
喂你好撚嘔心呀
恃住有啲人Follow就咁多嘢講,形容自己中二病真係算佢有自知之明
Pish
佢講得出侮辱中槍手足既說話
就要預左比人屌全家
無家教既人當然要咒佢死全家

我唔係話咒人死全家正確
但呢d係佢應得、現眼報
我屌得黑警開槍打人
就屌得幸災樂禍既垃圾

唔爭在講埋
撐雞丁中武肺
你哋班撚樣就係成日屌人係藍屍
達哥唔出聲=藍!
子華去深圳取景=藍!
總之有位比你哋班連豬入=>藍!
啲質素咁撚柒低
你哋係唔值得原諒架喇
有冇原文比連仔刪左
知錯能改

罰你幫返佢
然後兒登仔:你哋仲鬧樓主做乜,係咪想佢死先安落
細路仔童言無忌唔識可以循循善誘,而唔係用欺凌嘅口吻去「教」,呢啲叫推人去死,至於你,咁大個人諗野得單向仲要咁偏激,此乃不可教化也,簡稱「萌塞」,同你講多句都嫌嘥氣,所以呢個回覆之後我會block咗你,永別
你都幾撚ON9
無追唔撚係理由
你而家只係狡辯
連登仔:雞丁唔自殺就係kol100
你係咪痴撚線
係啦係啦你8964嗰陣識屌中共殺人好叻好犀利呀 咁你係咪要全香港小朋友都唔可以有童年要全香港嘅小朋友都要細細個就出嚟抗爭呀

佢唔識你咪教到佢識囉
一嚟就屌佢老母咒佢死全家係做乜撚嘢事呀
你細個係咪做錯少少嘢你老母就一巴車落你度同你講生嚿叉燒好過生你搞到你個人咁扭曲呀?

下下都咒人死全家中肺炎你個人都係無家教你都係黑心㗎啦
收皮啦唔該你
童你老母呀
原來講錯野
就可以因為佢十二歲就唔洗屌既
咁牛丸夠未夠秤啦
咁佢打人32巴係咪唔洗拉呀?
仲有黑警開槍殺人係十月呀
六月到十月呀
反送中足足五個月
一個正常人
我理西佢六歲定六十歲啦
你覺得佢會唔知班手足做緊乜?
一句童言無忌就想推晒d責任
你大個點做人老母呀屌你老母
而家中共要搞鳩晒班00, 10後
美心呀婆講到開口話要放棄呢兩代年青人
你仲話人地點解唔可以有童年
你係咪搞撚笑

殺到埋身呀
仲童年童年
係咪想更多手足比黑警掉落街呀?
陳彥琳幾歲死呀?
回埋你最後一個,你第時又好而家又好,你個小朋友一時唔識世界講錯野,支持你同佢一齊以死謝罪,係你自己話要死全家,請你履行你講過嘅野,再會。
其實係到互屌跟本唔會解決到問題
對家見到只會恨不得我地越屌越勁
甚至加鹽加醋
不如大家諗下有咩具體方法仲好啦
多個藍定多個黃大家都識揀啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞