雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
樓主仆街含家剷
樓主呢d真係正一食屎狗
睇完,我感覺你都幾撚賤格
我屌晒你地老母啊
樓主都道撚左歉仲想點啊,仲要focus喺d濕鳩post幾耐啊,全香港得一個小朋友啊?全部同我出去推其他post比佢沉咪算囉

最後 光復香港,時代革命
Po咗bam圖了
希望可以del咗個post
係我衰
樓主認錯係好事希望你有好好反省成件事
我見到有人指出一個問題 我都好同意
就係好多人唔去思考 就跟風鬧埋一份
先唔討論帶風向嘅五毛 如果唔係就冇辦法討論
好多連登仔一直以黎籍住匿名依個特質發表言論
依件事本應係好 促進更多元嘅意見交流
但依家好多人利用依個優勢 不顧後果咁四圍批鬥
而好多人唔睇內文就鬧埋一份 好似推遲一陣會出事
依個已經成為左一個風氣 變相倍化依件事嘅影響力
你地依到唔覺意嘅一個”推” 足以催毁一條生命
今次雞丁係好彩 唔係五毛搞事先至收得切
如果唔係嘅話 你地全部人都係殺人兇手
各位連登仔 自己係好事 前提係佢下被濫用

我做到嘅唔多 我只能夠留一個言 盡量有多啲人見到
我希望大家見到依段文字嘅 做多一步
回覆前 先思考內容 唔好比人影響你嘅獨立思考
見到唔合理嘅批鬥 叫人地唔好咁做
我嘅能力有限 希望大家可以一齊努力
希望今次受影響嘅人可以盡快好翻
DIU,搞撚錯呀!
鬥死佢先啦
留返黎獻世咩
佢唔夠黃呀!
小朋友唔識可以教化佢 而唔係屌醒佢
其實一個小朋友要承受政治帶黎嘅壓力其實唔係一件正常嘅事 12歲話細唔細 話大唔大 啱啱上中學冇耐 批判性思考嘅能力仲develop緊 所以佢當而家發生嘅事係新聞咁睇 而唔係當做一場政治運動黎睇先係正常 講真就算係有上通識堂都係學緊啲好皮毛嘅野啦 係咪先?
同埋唔好再拎佢同已經上緊前線嘅同齡人黎比 每個人嘅成長過程都唔同 就算拎我地大左嘅人黎講 好多今次有參與嘅 2014年雨革都仲係on99咁過緊生活 但最後點?最後大家咪又係醒覺左 一齊企出黎
你道歉有撚用咩, 自貼個樣 bam埋自己ac啦柒頭
琴晚我都係咁屌9d人無lala批鬥個細路,又吹到要教好個細路,唔俾你地害死都偷笑。不過證實世界上真係好多智障,又唔用腦,咩都屌人一餐先,但對自己又講一套做一套既人有好多。
其實真係有心做野個班人一係比人拉一係出晒去打仗

淨低仲係網上玩緊個d就算啦

我覺得甚至成個連登都對局勢影響唔大 當個新聞平台咁上下
收皮啦p牌仔 帶風向都係你班垃圾
Push
咁唔係上街先叫做野既,
國際文宣, 狙擊TVB都係做緊野
仲有上街唔代表唔上連登
最後講埋呢句

我地都唔好麻木咁屌柒佢搞到自己做埋連衛兵了

做返應該做既野就ok.
真,插撚左人地幾十刀,然後黎認錯

有d野傷害左就係傷害左
而家做
你真係仆街黎
利申,我都係勇武派,焦土派。
但不齒你地懼強欺弱
唔夠狗打,就去恰個細路唔夠黃
恥與為伍
無野既,割鳩你蓆姐
你一個on9帶錯風向都算
最大問題係連登仲有好多on9跟風
特別係涉及政治取向
依排已經成日鬥黃 你跳出黎話人藍
班人仲唔即刻衝出黎(柒)咩
呢件事反映出有d連登仔根本唔用腦思考
只要有人話係藍就跟風批鬥
雞丁成件事其實好撚可悲
前幾日先有人突然發現 之後開post吹捧(係咪值吹捧我唔評論)
過幾日就比人帶風向變地底泥 將人捧到天咁高再拋落地
而其實人地由頭到尾都係被動 冇刻意上位
一個細路哥咁就要承受網絡欺凌
果種心理壓力幾撚大 會影響人地日後成長架嘛
捧人既係連登仔 踏人既又係連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞