雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
成撚日小小野就玩批鬥
咁多年都重唔明屌票=趕客
用追求自由既名義做幾多傷害其他人既事
認錯就算?你係雞丁邊位?有資格原諒樓豬嘅?
Push
連衛兵喎

你唔好話30歲識呼吸,12歲都識呼吸,咁佢算係大個仔啦
重點係個思維,12歲睇AV都係唔撚啱㗎,因為佢思維未成熟,會出事㗎嘛。咁你咪同佢講你呢個年紀睇AV唔啱,屌人全家做乜鳩。
樓主反省左就好
講一句對唔住好易
但對人地既傷害可以係好大
喂,敢負評唔敢覆呀?
你雞丁邊個呀?甚至你係雞丁屋企人,都未必知呢件事,可以對雞丁成長歷程同心理幾大影響啦?
認錯就算?道歉就得嘅你示威大半年把撚呀?為咗林奠同鄧炳強沙個靚冧咋?
反省只係俾佢心裡好過
實際係要做嘢去償還傷害
太偏激,唔想同呢啲人溝通

本身想PM佢話下佢
之後睇到佢打既野
估到佢係學校一定係果d冇存在感
比人無視果種人

點講都好 都係中二學生姐
如果你睇到 希望你快d搵到自己價值啦
幫你推啦
【大進化】真・究極黃藍YouTube資料庫Ex 上線了
https://lih.kg/1893863
要變怪物先可以打低怪物吖嘛
咪就係 成人講唔聽就話屌姐 細路係要教架嘛
就算係同理心都係要教要引導

至於政治野方面
唔通個個12歲無師自通港共幾可惡?
大把人到高中讀通識先啟蒙政治啦
我就而家負評你,我就睇唔過眼啲人jer住個青少年就叻姐
係唔好笑呀,但係唔好笑係咪就可以咁樣無限屈屈屈,屈到人KOL100,柒咗仲死撐話佢做錯嘢就值得咁俾人亂鬧呀?
咁嘅道理你去返撐關家榮啦,開槍隻狗呀,可能佢好驚手足所以咪開槍囉?
對住唔同嘅人、唔同情況梗係用唔同方法,一味屌屌屌你都弱智
果D正牌藍絲好似陳怡,華記,白左呢D channel又唔見你地咁落力屌
屌偽黃就出盡奶力
你中二嘅時候又做緊啲乜嘢?
其實樓上嘅所有言論都適用於佢
因為佢都係小朋友
可能佢係抽雞丁水得到開心
終於好多人like 佢
所以算啦 講佢唔聽就無視佢
希望佢仲有一日會醒覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞