雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
以前好似幾fd咁 而家見人紅左之後就拍片攻擊人 而家啲細路好恐怖

ON緊DISCORD
把聲真係好小學雞
樓主係咪藍c
Know your feel, bro!
我都小學既時候日日比人用橡筋彈到腫,比人踩書包,比人起花名,甚至連老師都一齊睇自己唔起。
呢件事就算發生係高中生身上都係好大,畢竟網站的力量真係好大,一用錯就會造成大傷害。
好好笑,有個話自己得90cm好矮
之後另一個覆佢"仲高過我啦"
小一,二有可能
入咗discord 睇咗下
嗰個阿禮仲係唔放過人
係咁話要拍片道歉
係ig道歉唔係道歉咩 係都要人拍片
小學雞乜都要拍片解決
雞丁拍左啦 聽日放youtube
[好撚重要] 手足比黑警圍住屌老母刑事恐嚇段片要譯做英文RT比全界世知阿
https://lih.kg/1917736
我已經譯左做英文 跪求有手足幫手上字幕
推比全世界知道阿
11月啱啱出條片又唔割蓆

宜家先割蓆
唔想做另一個連衞兵,佢地咁樣做,睇黎暫時都好堅持自己諗法,中小學既世界就係咁都無辦法,始終覺得交返比佢地自己解決,同慢慢學呢個世界除左黑白仲有灰,而灰又有唔同程度啦啦

只可以再次提醒大家,就算係呢個阿禮都唔好再去攻擊佢,令佢成為另一個雞丁,即使諗法同呢個po既我地對立都好

想做多d既,不如表達多d support比雞丁,同時用行動證明去教我地既下一代唔好做連衞兵啦
明明你冇做錯
知錯能改
加油
有錯肯認 大家都係兄弟
依家初中都識出嚟上前線
垃圾樓主出黎拍片道歉未?唔好喺連登道歉就算,做番個有承擔既人啦
樓主打幾個字求其道歉就深潛 當無事發生過 醒目仔黎
我好佩服呢一代

睇哂個interview我淨係覺得雞丁係一個自信但不驕傲,重好有禮好有教養嘅小朋友,原本係一個好值得人喜歡同欣賞嘅小朋友,多得樓主,有一半留言都係到屌佢藍絲,話佢on9仔,而家一時半刻佢可能會忍到,如果過多排佢抵受唔住壓力要放棄個channel,到時候真係感謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞