雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
樓主去返雞丁個ig 逐個逐個post同人平返+對唔住宣言啦,帶番個風氣啦
你比人網上欺凌都唔會牽涉你既現實,但佢會,佢出左樣d人已經去晒ig 度鬧佢,返到學校學仲要比人玩比人杯葛
你唔盡快幫佢澄清番件事,佢成個中學都冇好日子過
我已經blocked撚左佢
見到樓主出第一個post
已經感覺到班人會好似以前高登咁,最後俾人屌撚到反曬皮,之後消失
樓主on9到bam撚左上一個post
唔係應該抽到一堆仆街出黎遊街示眾
直接ig佢好d

怕佢有陰影
用真ac 呀樓主
公平D
鍵盤戰士無真AC
起碼你識去道歉
好過一啲淨係識批鬥手足一錯再錯嘅人
我都認得佢個名
琴晚講多兩句佢無啦啦話要自殺
真心你晒時間鬧個細路
不如槍口一致對外
柒左道歉埋由佢算 反正講咩都對件事冇咩幫助

連登又成日炒車 過兩日已經冇人記得咩事
難為個細路咁就一世
你地梗係唔記得啦,咁好玩
但個細佬有排比人玩呢仆街
好撚醒bam左搵唔到po
有無大師識搵archieved cached 個post
想鞭屍
算撚把啦 樓主 你唔試下比人批鬥 公審 你根本唔會知驚
搞鳩完個細路say個sorry就搞掂 連衛兵真係易做
之後都無心向學架啦
oush
珍,最撚醒係刪post
當粉筆字抹左就算
一個華麗轉身,開個新ac又美好新一天
So called 文宣page 改曬圖 上曬電 過意得去?
我都想問下咩事,唔係搵晒片話佢係藍咩做咩一日就轉晒風向

利申: 無追post
雖然你已經道咗歉,但希望你以後都會記住發表一啲會損害人嘅言論之前先三思,唔好因爲憤怒而沖昏頭腦。你喺網上發言人地唔知你係邊個,即使依家搞成咁都冇人知你真身係邊個,亂咁講野可以唔洗承擔後果。但雞丁咁細個俾你咁樣擺上網公審對佢傷害真係好大,而且係無法彌補,係會好影響佢日後嘅個人成長。希望你唔係道個歉認個錯就算,係真係幫雞丁喺ig證清翻,以後有啲咩都支持佢,唔好忘記自己對佢造成嘅傷害。更重要嘅係,唔好再亂咁批鬥同人身攻擊他人。即使你有幾不滿幾憎一個人,你永遠唔會知道你嘅所作所為係會對對方造成幾咁大嘅傷害。做人善良啲,將心比己。希望你真係知錯並好好反省,成年人要成熟啲,唔可以再咁感情用事。
樓主最醒就係刪post
當粉筆字抹左就算
一個華麗轉身,開個新ac又美好新一天
放生曬其他有份玩批鬥既真兄弟
夠雷氣
難為個細路咁就一世
樓主話佢藍就係藍 黃就係黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞