雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
道歉?我打你一拳再同你say sorry得唔得啊?
你知唔知你個個po搞到好多文宣以為真料瘋狂分享改圖,講嘅野幾難聽,你承唔承受到?你可以上ig望下,都幾多。
同埋各位文宣可唔可以fc好先po,起連登見到啲風向post就稔都唔稔去share
無追過咩都唔知都唔知係到屈乜鳩
Kol100
呢個仲要起YouTube po片屌雞丁
https://m.youtube.com/watch?v=s1DPjvPETh8
唔好幫佢加views,直接report
就係我上面post 嗰嗰汽水巴
真心on9 有嘢唔推 係撚講個小朋友咩事
打完人一巴 然後再話 啊唔好意思啊 我認錯人啊 唔係想打無啊 網上世界幾恐怖你知唔知 咁大個人咁樣恰個細路仔 你而家講對唔住只係令你個心好過啲 你可能話 咁我除左講對唔住仲可以點姐 無嫁喇 個一巴已經打左 只係希望你下次唔好再傷害到人
打完人一巴 然後再話 啊唔好意思啊 我認錯人啊 唔係想打你啊 網上世界幾恐怖你知唔知 咁大個人咁樣恰個細路仔 你而家講對唔住只係令你個心好過啲 你可能話 咁我除左講對唔住仲可以點姐 無嫁喇 個一巴已經打左 只係希望你下次唔好再傷害到人
好少連登仔敢認錯
樓主道咗歉就算啦,唔好再繼續分化
比人話兒登低質真係多謝樓主你呢啲人
成個人on on 99咁
做野唔諗後果
匿名就係到亂up廿四

初中唔係唔比你發表意見
但唔該醒目啲 有理據先開啦屌你
又要人認同你地成熟 做野仲衰撚過小學生
低鳩能
麻煩大家幫手係罵雞丁嘅IG post 留言喇
要矯正下個風氣
靠樓主都等到天光
樓主呢d留句道歉無咩意思,出下樣比較好
做錯野點都要有罰
利申: 雞丁fans
麻煩大家幫手係罵雞丁嘅IG post 留言喇
要矯正下個風氣
靠樓主都等到天光
Push
樓主呢d 正宗on9,同d 無腦藍絲一樣,打人放火一定唔岩嫁啦,果陣又話抵制誠哥,又話抵制乜抵制物,你抵得幾多呀,曬撚氣,古有紅衛兵,今有連衛兵,唔撚洗解,一尻屌佢老母先,你,你,你,就同無腦藍絲一樣,同一種人
D連衛兵真係笑撚死我,意見有少少唔同就喺度批鬥,民主唔係包容晒所有唔同嘅政見咩,連呢啲嘢都做唔到學人爭取民主?我都已經試過,講少少自己意見俾人當五毛狗,往往唔會諗過先做,而係做左先諗,我講啲嘢好撚唔啱聽㗎,快啲睇吓我之前開個啲乜嘢post,冇啊,冇開過啊屌我五毛狗啊
琴日開始已經有,每個鬧雞丁嘅文宣都有cm,啲文宣惡到呢,仲要只係中學生
起ig打雞丁,起tags就會見到好多鬧雞丁嘅post
大家可以幫幫手,靠樓主一定無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞