雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
原PO 仲有好多人跟風屌, 夠晒ON撚9
咁大個人
希望你會明白有啲嘢做咗就係返唔到轉頭
唔係一句對唔住就會好似咩都冇發生過一樣
欣賞樓主至少有誠意出嚟道歉
已經好過好多人
但始終傷害已經造成
呢啲嘢下次真係小心啲
不完美要改善,加油
樓主有悔意就bam 圖 del 原post la
樓主有悔意就bam 圖 del 原post la
d內容好似似曾相識咁
係咪以前有人開過類似嘅不過對象唔係雞丁
其實除左喺連登同ig道歉 不如諗下可唔可以做多少少
人地個心一定有呢條疤痕
我都明白
好悔疚
樓豬好可愛
罰你聽十次生活
講咗咁多個月要fc,你嘅fc就係「你認為」「你覺得」,仲屈佢係kol100
一開始佢會爆紅係因為有人擺佢上連登,而唔係政治立場而紅
屌佢呢個年紀淨係識拍片而唔識政治嘅,請問你16歲嘅時候有冇好似周庭黃之鋒咁出嚟阿?
唔好話佢係細路所以要特別考慮佢嘅感受,而係同類型事件一直發生緊阿
成個kol100唔捉走去捉個冇乜影響力嘅細路
捉鬼狗死全家

講完
P牌推唔郁 希望小朋友唔好有陰影
樓主只係引發咗呢件事 真正對雞丁作出傷害嘅係嗰dm佢同喺comment鬧佢嘅人 你地幾廿歲人一齊衝去鬧一個12歲𡃁仔真係有必要咩? 會唔會有啲於心不忍?
成班人正經野唔做, 仲要鳩屌屌錯
講到自己無份追撃咁
明明係原post覆得密到都已經認得你個名

有份傷害個小朋友仲要一副置身事外咁嘅樣
你啲語氣以為自己邊位

尋晚係水晶之夜仲要不停推傷害小朋友嗰post
你自己睇返覆撚得幾密啦
依個道歉post就扮撚哂蟹要拉 面皮厚到仆街

唔止樓主 根本攻擊過個小朋友嘅人都要道歉 你收皮啦
依家佢ig仲有人屌緊
其實俾著係成年人無啦啦俾咁多人鬧都唔好受啦 何況佢仲咁細個
嗰班on9仲話教精佢 其實係咪腦筍都未生埋
希望樓豬逐個dm 雞丁個ig post 罵佢嗰d人

同埋Del 原post
樓主我屌你老母呀
係, 大撚把目標要搞, 大撚把野要做
其實本來我都成日同自己講
一睇到消息 check下Source fc咗先
但琴日突然好似冇咗理性咁
非常抱歉對雞丁造成傷害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞