Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
到時你就唔想買n20u架喇
呢部係S20+唔係s20u
仲要係exynos 唔係Snapdragon U
https://youtu.be/znVBEjkbK4o

點解我S10 plus唔係好似片中的animation? 冇左向上拉個app變細嗰個?用緊one UI 2.0, an10
你嗰個係點
我個fd部a70用跟機張貼 5月買 上星期終於爆moon
https://www.youtube.com/watch?v=ySNTahrT0nE
S20 Ultra 拍片個 OIS 都好似仲係 dun 下 dun 下,唔夠 iPhone 11 Pro Max 穩定
係wo 我以為佢地一定拎最勁個2部鬥Tim...

點知S20+就贏到咁... 咁S20U咪
始終真係追唔切旗艦機
https://youtu.be/bpZ-DZ9wTRI

睇依條啦

EverythingApplePro好似冇開防手震
想問下如果要reset部機既話smart octopus係咪backup唔到一定要開過張?
可以backup再轉移
八達通官網有教點做
爆唔爆mon,揸穩啲部機,唔好擺部機枱邊枱角,仲實際過用乜貼

花mon,唔好褲袋同時又擺手機又放 鎖匙,唔用mon貼既係煩d要

但我都覺得用mon貼好過唔用,我懶o者

仲有冇其他野想加
試過reset前唔記得backup張卡,之後直接登入返個ac就用到

時間點為升an 10
聽個名都覺得條友ifan
三叔個防震cls

但點解官網話reset之後會冇左既?
係邊個位既登入?
係成部機一開始登入番個samsung ac時就有番?
唔太記得
好似入Samsung pay個位就問你還唔還原張卡
go setting
佢收咗 Apple 幾多錢,咁嚟黑 Samsung
上星期自己reset完,八達通用度。
reset前用Samsung Smart Switch backup哂所有野入自己張SD卡度,reset之後restore返所有野。
s10 an10
比我係佢都唔開防手震啦 佢主要觀眾係idog

唔同要班ifan成條片睇Samsung贏到開巷咩 咁佢仲點推廣Apple

冇揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞