Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
就係信唔過Samsng嘛!唔係點會有呢件事呢?你慳返啲廢話好唔好?唔通你今日仲信得過香港垃圾政府? 無講錯嘛?
咁其實你都講緊廢話嘅,嚟嚟去去都係嗰幾句
信唔過咪唔好用,響度死纏爛打都唔會得到你想要嘅答案,咁想知咪自己落手落腳查
岩 撚完就算 同條白卡佬溝通真係好哂時間

唔理佢就得
咁我都唔見得你哋有人識得答到我呢?你真係解答晒令我無晒以上疑慮唔淨只為我架,為埋全球用緊三星又見到呢一點起疑嘅三星用戶架。

識就識,唔識又唔好淨識人身攻擊。
撚到未撚到,一味單單打打人身攻擊叫撚人?我睇你選擇唔出聲好過。
隻紅色香港可能有?

korea KT版叫jennie red?

全球版叫Aura Red

不過紅色認真係型好多
Tree根終於有繼任人啦...
三個選項
1. 我唔用我唔理我唔知
2. 問Samsung, 唔好再死纏爛打
3. 自己查, 查到結果咪公開係咩一回事
冇人令你滿意咪自己郁手查囉, 你依家都係人身攻擊緊其他人咋嘛, 你開心就好了
連登唔啱你玩㗎啦, 返去單機facebook就最好不過
我又真係無你咁有料,人見人屌
解乜嘢答啫
而家係你指控三叔透過360回傳個人資料俾支那 你先係要提供證據果嗰
但你由頭到尾就淨係quote個reddit post係人地部美版搵到大陸server address
個人資料呢?私隱?回傳咗啲咩?track到未?一味懷疑, 疑慮

有無人會叫個犯上庭證明自己無罪啊
係檢控果個(即係你)證明個犯有罪喎
係陳生身上搵到把刀就charge佢殺咗格離屋個黃太,但血又無 屍又搵唔到 咁你告乜鳩啫
無證據就收皮啦
咪攞咗出嚟囉…
你話嗰幅圖嗰一堆連接去大360 server地址係假證據先得架…幅圖裡面係咪從三星手機裡面查到出嚟先?點樣唔係你系駁我證據,點解仲未見到有人回我幅圖裡面顯示嘅係造假假圖?
人哋話我廢,你仲廢過我,你講嘅野會唔會好係林奠同班官講嘅野咁??
美版又好港版都好,咁之前個Device care app係咪一樣由360提供數據庫資料啊?
咁一個掃描檔案app,當掃描完用戶檔案之後係咪會上傳返佢個server做更新數據庫資料之用啊?

唔好講乜版物版啦!你搵到證據港版三星機個device care app曾經無顯示過由360 提供數據庫資料個logo? 以前喎
jm9,點解條友咁執著個360

大家真係唔好再理佢 你越理佢佢越興奮 同埋解釋到佢認為合理係冇可能
我Xs Max 跳去11 五六日已經習慣
你話上傳junk/多餘嘅cache file去大陸server update database我會信
至於其他file或者個人資料等超越佢原先個app嘅propose嘅話就麻煩你提供有關證據
例如以下
芬蘭網絡安全公司f-secure在2014年發現,小米會把手機序號、用戶的電話號碼、電話簿,甚至短訊內容都傳到北京的伺服器內。
你地覆緊邊個
咩都睇唔到嘅
掃描天能app,掃描完成結果唔洗上傳番上去分析或更新個數據庫資料?

如果係,點樣要掃描?
真好,又一件駝鳥,屌柒你唔洗理你感受地屌,而你要Logout先見到。 多謝你自動送上門俾機會我搵人發泄吓
帳面規格係差好遠,但實際觀感嚟講除非好近睇否則都係差唔多
嗱,當事人都話係搵人發泄而唔係針對Samsung同360單嘢,即係唔介意被人身攻擊啦

識做啦
乜有人被人身攻擊時,有得邊尬意定唔尬意?只係只識人身攻擊嘅人。當遇到問題唔識答時,唔係去人身攻擊去處理,你唔識嘅 講唔識得,唔理都得唔可以?係都要火身攻擊?咁你為人點,你啲回應俾晒其他人知道晒啦…
但我話多一個人發泄。就感定搵佢?你唔俾我係話炬點做乜要係連登做駝鳥,埋個頭去地底泥無乜意思,我要洗版一樣有你啲好鐘意人身攻擊嘅人影響到佢爬po,佢係咪上連登得佢一個人啊?
屌你老母 不如你講下自己用緊咩電話先啦
三星手機,又要重po過device care幅cap圖?

而你又唔好再將重點扯去講其他事
「你為人點,你啲回覆睇到曬啦」
啱,呢句要還返畀你就真 明知呢個冇人答到你滿意嘅答案都選擇繼續死唔斷氣死纏爛打但唔搵答案,究竟係有疑問定針對呢度正常討論嘅人就心照啦
畀咗三個選項你又唔理,叫你返去玩單機facebook又唔去,繼續留響度自取其辱囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞