Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
咁做乜杯弓蛇影要更新埋個app
咁多年都係度,又無証據話有背後上傳…?
疑慮一早有架喇,咁多年要香港攪咗個全球都知啱抗爭運動後先去更新個app?

仲有喎,更新都代表唔到啲乜?可以照舊有呢個疑慮。因為仍然有一堆上傳360.cn server地址嘅資料訊息存在…
問我做乜, 我又唔係samsung員工.

你D證據呢, 有定冇?

廢人
有point的你,就解答埋嗰堆server地址真定係假囉, 真係好難答咩?

我可能維園,但你亦有可能係天水圍阿伯。

掃描功能app,會唔會將新掃描結果send番上去佢個大陸server度備用啊?
我無証據,但我眼前見過有人搵到一堆時陸360 server地址,咁掃描功能app主要功能係乜?你答到我未?
以為有咩新update 推得咁快
原來又狗咬狗
升左an10之後
multi screen功能
screen1 係screen2 switch app個陣會pause左
要手動點一下先識run返
唔知係bug定慳電設定
對平時掛機game既人黎講麻煩左
所以升級之前要注意
仲有如果真係唔用掃描功能,咁應唔應該連同database移除埋啊,但唔似有咁做喎。
你有point又講吓 點樣做咗移除?邊個database文檔更新完消失咗?你有用三星手機啦,我廢生搵唔到,你勁,一陣搵到俾七家知清楚啦。啱嘛?
無錯
點解要我答?堆地址又唔係我搵,app又唔係我寫,關我撚事

係你要please我呀柒頭 你跪得我滿意我咪信你囉。

證據呢?你收咗你自己皮好多次喇,乜有人咁鍾意喺大庭廣眾sm自己咁核突嘅
喂你幾時報料比全世界既新聞媒體知 Samsung暗中send用戶私人資料比支那wo
依樣新聞可以一波清samsung品牌聲譽wo 可以令samsung執柒左wo 你最想啦
咁你做乜唔去舉報??

Btw安全專家 黑客發現唔到既野 竟然比任何淫發現到 你真係勁
問我有撚用?話你傻佬真係冇錯。搵地址出嚟嗰個係我你咩?又唔係我,更唔係你。你要我答你乜? 白痴仔連自己定位都未搞清楚。
戴咗幾個月都唔知有咁嘅功能
唔同地區機型會針對電訊商要求去改部機支援咩頻譜
例如港版/支那版/美國版會同時支援 TDD/FDD 4G,所以要特登用 S855
但其他冇特別要求嘅地區就統一用 E9820+主流頻段
拆下拆下咪有一大堆機種出嚟,呢個亦都係更新有前有後嘅原因
國際版最快(就算所在地區冇都可以刷其他地區)
地區版就睇下負責嘅部門嘅進度
開始答唔到人唔答人,就人身攻擊,但唔會講你唔識答。呢種舉動咪藍絲心態死要面囉 我得多你呢類人。

問題重點係一個掃描功能嘅app,本身處理掃描結果時,如果佢無經過一直掃描用戶檔案資料去更新佢個數據庫新資料。咁又點叫做掃描檔案功能?

而之後佢點樣唔去更新唔再掃描,咁更新前三星手機呢個掃描app係咪真係有上傳用戶資料到過大陸server先?
又唔係 咁嗰堆大陸360server地址因乜事要傳送。你反駁我但你又解答唔到我。
只係係我提供嘅資訊度反駁我,咁你其實回我只係想拗野?

其實完全唔理解問題重點係邊?
所以我問極你,你只係識火身攻擊地耍太極???
你無撚用,早認咪得囉,我以為你你有錯都喇識嗰種人啊?
要開返Android 10個gesture先有

算啦大家都係唔好理佢啦 要解釋到佢認為合理先得 跟住人地用英文解釋比佢睇 佢就當睇唔到 自己又承認自己無料 咁姐係9up當秘笈 好啦88
咪話佢不停收自己皮 我哋撚夠就繼續生活

維園廢老係賤民,所以先柒到仆街都仲死lur
係啊,天水圍公園阿伯?
你係識嘅,就唔會多咁多你呢類人身攻擊嘅廢話po啦…
你係有證據嘅,早就說服到其他人信你講嘅嘢啦...
明佢就唔係白卡啦
我係有疑慮,亦唔見有證証無上傳,反而睇到有幅圖話三星手機裡面搵到一堆大陸360相關server地址。而且就單憑一般用戶式更新個app去話解決咗,咁就可以解除我嘅疑慮?
你哋呢度無一個識答到我之餘,亦只見到不停人身攻擊我。

唔該用三星嘅人有冇啲識架?

我就係等緊,有料嘅話用一po用一段話或用一幅圖就解除我嘅疑慮。
你再多餘落去回我,不如慳返你啲手力啦!
有疑慮唔email問samsung走嚟連登大戰三百回事結果畀人發現原來係白卡
我建議你慳返啲電send完email就熄機瞓覺為環保出一分力
你又係啲無料反駁,但從人堆後面叫一句慫恿肯上前面對我嘅人 講啱你嗎?

掃描檔案功能app,係咪要一直掃描用戶檔案去更新佢個database資料? 如果唔識答直接答唔識就得,唔好淨識人身攻擊。我覺得只顯得你更無能無知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞