Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
知道,完約會轉走唔會再用支那移動
呢堆傳去360.cn又係咪係三星機度搵到出嚟? 你你哋解釋吓點樣如何唔係從三星手機搵出嚟嘅資料?
有班人覺得唔安心, samsung即刻搣走咗佢, 有咩問題? 聽客人嘅意見作出行動又唔啱?

佢留喺度你又唔安心, 搣走咗你又唔安心, 不如講下你想點 陰謀論假設冇得prove架喎, 你係唔信佢嘅, 佢更新完都仲可以留一個隱形program送嘢返大陸, 根本唔洗畀你發現.

所以話你真係同陳云根一樣咁撚垃圾, 廢人一個
多人投訴咪冇lo cleanmaster都係多人投訴咪冇左lo 你sony係唔聽用家意見?? 120hz 3k多人投訴想要 samsung聽到訴求咪3個月內更新返3k 120hz lo

同埋嘿警解釋得好清楚 你條柒頭睇唔明就收皮啦
人哋咪答咗你 This could be a version check or some harmless telemetry 囉
真係唔識英文?
咁佢真係用360 database嘛, 同佢有畀私隱360係兩個概念, 你都係證明咗你要證明嘅嘢先吹水啦撚樣
咁點解有人又係三星機度搵到一堆傳送360.cn一堆資料訊息?佢造假?咁之後點解三星又唔告佢,兼且連同香港都更新埋個device care app?此舉動何解

咁到底三星初話絕對唔會send,結果有人發現三星機內真係有一堆被傳送資料嘅server同360.cn,咁你哋解釋吓三星係咪真係存做運傳送當大陸server呢個舉動? 有定無?
掃描閣下檔案,如果同預設或最近更新過database有不同,係咪都上傳新資訊去大陸個個server更新作下次更新之用?
你搵到確實證據就拎出嚟, 喺度問問問, 一個答案都畀唔到我, 廢物

佢用360 database, 要連人哋個server 更新, send 幾個packet去ping下好正常, 問題係你根本冇去證實send咗咩.

samsung話係冇send個人資料咋嘛, 傻嘅都知要上網一定有in out, 唔通你用command ping個ip就係send晒你D 個人資料出去?

你唔明咪問samsung囉, 我點幫samsung解釋啫. 我而家係叫你攞證據支持你相信嘅嘢, 唔關其他人事
一句講完: 你都係證明咗你要證明嘅嘢先吹水啦撚樣

冇料就同我收皮
你要解釋到我認為合理,而唔係將重點講嘅事扯開去講。
咁檔案掃描功能,當掃描到用戶有檔案同database有出入有分別,你答我係咪都唔會send新掃描異常結果上大陸server做分析或用嚟下次更新新database至之用?
任何淫希望你有錢買部samsung機 跟住你拆解samsung個系統 搵啲證據比我地睇
開關apps時,你對比下Samsung同Ip 邊個順D
無料,我係無料。但我諗到一個掃描功能嘅app,點樣認為佢真係唔會從閣下手機新檔案新掃描結果傳上大陸做分析或作下次更新database之用?

但嗰堆360.cn server地址唔係由三星手機搵到出嚟? 咁你話個po搵到嘅野真定假?
唔係我要去please你, 係你要please我
因為證明samsung有錯係提出疑慮條友嘅責任; 負責澄清疑慮係samsung嘅責任; which我兩者都唔係.
本來唔存在嘅嘢係冇可能證明唔存在, 係你要證明呢件事存在, 問問題係於事無補, 亦只會顯得你冇料扮買條.

唔好再兜圈, 你淨係需要拎出真憑實據證明samsung有畀料大陸, 就可以收我皮.

你一直都拎唔到證明, 代表你一直收緊自己皮.
香港如果唔更新你咪又會話人地香港冇更新
你條撚樣真係好撚煩
人地講d野就話人未fc
自己鳩噏d野就唔洗fc

你係咁話香港出先算
我問你有咩功能香港冇其他國家有你又講唔撚出
講埋d濕鳩野
又拉去講咩藍絲
都唔知你講乜撚野
證據?我廢架嘛,但點解你認為嗰堆server地址造假。唔係真係由三星手機裡面搵到?唔通嗰啲係假證據,造假?
你預先假定當係,然後要我認?
咁白痴你都講得出嘅?
證據呢? 冇證據就收皮啦廢人 不停重日問一D一早答咗你嘅嘢, 只會顯得你係智障. cap畀你D英文已經解釋晒有咩可能會有D 360網址(而又唔一定有send personal data). 咁淺嘅英文都唔明真係好撚冇用
唉條友真係白卡佬黎
咁嗰堆由三星手機裡面發現嘅360.cn server地址係咪造假?

係 定 唔係?
冇錯呀
你咪都一樣係預先假定
上面巴打叫你比證據
你係咪比到?
咪又係比唔到係度大大聲
點解 Samsung 機成日都要分咁多版本
通刷都唔得
問我做乜, 我又唔係samsung員工.

你D證據呢, 有定冇?

廢人
美版有果堆server address係咪代表港版都係?
係 定 唔係?
如果見到一條友淨係識問問問, 駁駁駁, 從來講唔到實在point, 就知呢條友係一個冇撚用嘅垃圾 維園阿伯級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞