Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
會唔會係支國嗰啲仿機 仲要好柒嗰隻
Renewed
手機突然出現左句”尋找我的手機”
https://lih.kg/1888424

嚇撚死咩
我部C9PRO都有
實係uat攞錯真environment
炒左條友佢啦
Galaxy S20 準買家好消息   120Hz @ 1440p 將通過更新釋出
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/215252/1/
其實係咩事 我都收到
正常 遲下應該開得番
自閹呢啲野得apple先最鍾意做
sony果部平時都係1080p, 係睇相同片先係4k
s10+插左256gb SD卡
之後用type C card reader讀唔到另一隻SD卡
咁就睇埋個相機同電點 可能會換
觀望,等佢真係出先
上開YouTube 就算用iphone max機2k mon都冇用
佢喺1080p渲染但4k mon,samsung都喺1080p渲染2k mon啫
1440p片其實比想像中多 同埋之前有片samsung flagship set 1080 2k用電量差唔多 我1080p轉2k嗰下唔太覺 2k set返1080p嗰下先feel到個分別 用慣2k mon返唔到轉頭 iPhone mon就不錯但都喺samsung mon點會好過samsung自家flagship
用慣2k,轉返1080覺得有d模糊,唔係好清咁
點會One Ui已經基本上令S-Lag消失 2.0有埋gesture就仲正
我全部animation set曬0.5
set1.0 1.5 2.0根本弱智 樹懶爬咁款
同感 根本好似降噪耳機咁 upgrade個下唔覺 downgrade個下會嚇親
有冇明顯食電左 / 暖左?
你講s lag?我感覺s9+上s10+嗰下真喺差好遠下 s8年代已經開始改善 s10真喺見到成效
不過samsung機有樣嘢就喺裝完中國apps會好撚lag 而家仲好 順手抵制支那
仲有用淘寶、支那寶嗰啲自己睇路
我想講 iphone 咩鳩Xdr 上YouTube 只可睇1080p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞