Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
11連1080p都冇點解會比你睇1080p呀
三星電子確認在龜尾工廠的員工感染了新冠狀病毒,這個工廠負責生產Galaxy Z Flip,因此,Z Flip恐將暫停生產。
唔係會downscale ?
1080p 應該有
根據呢個網站6 都睇得到
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=383&t=5572633
u + refresh rate
咁樣,個120Hhz暫時用唔著

但,點都係進步
我一路用 Sony,今次真係頂唔順,要轉 Samsung
希望 S20 Ultra 冇事
我覺得都要睇定d
越南架
S20 Ultra 呢
機好閒
最緊要人冇事
屌唔識睇中文?
睇定啲?你覺得 Sony 機仲有咩機會畀你睇定啲?System 已經寫得唔好啦
5 , 6年前有frd熱愛sony一有flagship就出,原因廣告日播夜播加sony個branding,攞上手玩,窒窒下個介面,講緊都係卓面上左右掃同用browser睇網頁
真心同你講,到而家嘅 Xperia 1,用 S855 都係咁,所以我用咗咁多年,我都唔係幾想再畀機會 Sony
S20u粒cmos夜拍好似都好怪
自己去睇喇
Xperia 1好似係合併後第一部試作品
新嗰部做到同 Samsung / Apple 咁高嘅流暢度先算啦
之前睇mkbhd 佢話今代三星用埋新 touch senor, 唔知係60hz 下會唔會都有幫助
Sony真係電子垃圾嚟,我部xzp一買返嚟就有觸控問題,畫線會斷,上咗去三次先肯同我換個mon,而家用咗短短年幾就叉唔到電,攞去整仲話主版壞咗要千幾蚊維修費,我買部新機好過
其實sony係電視,耳機,遊戲,相機做得咁好
反而係電話依part失手又真係幾可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞