Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
我都唔知佢哋點解咁要面子?蔣麗云咁死撐
洗版都因為你哋大部份講我,而你又唔覺得自己係某形式嘅洗版。所以你啲邏輯遇著我講嘅野,就好想搵我嚟拗,三星文前個360明明就出爾反爾話唔當傳,結果俾人搵過上傳過大陸360嘅痕跡。
咁我講完做乜要回返我扯去講美國國防部同美國?香港係咪一樣用緊同一個app?係咪扮避嫌香港都一齊更新個apps ?
以上我存講錯邊度?
咁三星被大陸踢走,都淪落到連幾間大陸自家廠都要執,做乜明明有越南廠都要奶返共去搵大陸廠幫手代工?
我就咁呢兩樣事實啫,你同其他人就唔知有乜不滿。搵我嚟死拗爛拗,死都要搵交嚟嗌
新聞都報埋,都仲要同我講唔係真搵交嗌。 都搬啦,又要賴死係大陸奶共
https://news.now.com/home/technology/player?newsId=371070
你哋為拗贏,扯去講八達通,無非唔想我直接講三星奶共行為幾有多。 贏咗話只白卡佬就可以幫三星維穩?收咗錢滅我聲啊?
你地同邊個嘈嘈左咁耐呀,我乜都睇唔到既
其實我都係乜都睇唔到,見到其他巴打同某人嘈左咁耐
同我嘈,屌你老母咁都扮睇唔撚到。
以後都可能會咁,睇佢哋幾咁唔肯接受事實而定。
死囉,你咁都俾我搵到你啲英文理解能力…
咁點解我講事實都要被你block?你唔面對事實回我嚟嘈,反而block我,咁你個po用匪共仲有分別咩?
提提大家,連登有完全封鎖功能
有冇鎖埋我唔俾我追po ?
三星確實有上傳資料到360大陸server但欺騙用戶話無上傳

有冇人知道s20可唔可以再改光圈
之前s10係可以係1.4同2.5自由更改
S9/S10 都係 f/1.5 同 f/2.4
不過今代 CMOS 感光面積大咗,唔使為咗谷入光量而開到 f/1.5
所以仲可唔可以改?
因為有電訊商客製化型號要整...
全球大部分 3/4G 通用嘅型號有 G970/3/5F
但頻譜未必最針對某一個地區/電訊商做最佳化
例如我S8嘅國際版G950FD響香港用嘅signal就比S10港版G9700嚟得差一啲
既然分版係存在,咁smart octopus/支那啲公交卡自然可以指定某啲機型先用得
冇啦,全部劃一 f/1.8
仲唸住可以改下光圈
呢個功能正
可變光圈先解決嘅問題係大光圈下相片嘅邊緣銳利度下降
既然佢換咗大底,咁光圈唔使咁大都可以有一樣甚至更高嘅入光量,可變光圈自然完成佢嘅使命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞