Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
上年我同你哋嘈唔係嘈八達通囉!係你哋唔知點解唔肯定三星中階由自己生產變助養大陸廠交晒俾大陸廠貼牌代工喎

我真係唔知點解我事實都有人唔肯認而要同我嘈…

https://news.now.com/home/technology/player?newsId=371070
覺得今次難啲
今期完全冇對手
唔計 CPU,點解唔好似其他廠咁,整一個全球絕大部分 3G / 4G 頻段通用嘅型號?然後就咁分兩批賣咪算囉?咁樣成本唔係應該低啲咩?係咪驚人用電訊商平賣嚟賺差價?搞到我想買韓水都唔得,因為用唔到香港 Samsung Pay / Smart Octopus
iPhone11 支為冇google都可以收皮
你又係用suica?
一早block咗佢啦 仲浪費時間同佢講嘢
我冇西瓜...我覺得韓水港行唔通用,有啲麻煩啫。Apple 都可以買部美國 Verizon 機加卡貼喺香港用,仲用到 Apple Pay,反而 Samsung 就多啲限制。
所以有班人維護Smart Octpus唔知做乜?
係?
hi你隻傻鳩駝鳥
hi
你答到我一個掃描功能嘅app去掃描你用戶檔案之後唔係傳上大陸360 server分析或更新新資料存入數據庫用咩?咁掃描功能用嚟做乜?
都貴到冇人買
個白卡佬度度都見到
係啊,你隻傻鳩
大家撐住,忍忍口,千祈唔好再覆條傻佬
所以直接block 舒服哂
咪又係俾我睇到你講乜而你睇唔到只屌柒你 你班人好似唔知連登block人同FB Block人一樣係自己做on9嘢喎。
你叫xposed點忍啊,我講嘅野好要中藍絲同有藍絲心態嘅人
samsung 360確實有send過資料去大陸
三星2020起將中低階手機由自家工廠交晒比大陸代工廠貼牌生產。直接要消費者助養大陸人

https://news.now.com/home/technology/player?newsId=371070
Agree
本身block咗,不過呢兩日周圍到見人撚佢,今日先解封逗幾下 玩厭又block返
所以你咪on99,跟住我走嘅一隻狗囉
傻鳩又多一隻 agree
咁咪幾好,一堆正常討論又一班入嚟同我拗交嘈嚟嘈去嘅人搞到清靜晒

官方既回覆都證明真係del左360 nice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞