Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
咁嘅市況仲成皮野
S20減1000, S20+, ultra減1500 就差唔多
最有用嘅1億像數相機都係堆落20U
其他得個比S10靚少少嘅相機, 但貴2千
而且到時唔好搞d買機送buds+耳機活動
寧願你定價平d,有需要人加錢買
好過硬食多對耳機
我啲同事等左成半年
之後見到佢定價過萬
一個買左A71
另一個話等多年,反正5G都未用得
1.5
咁你應該係等s40
傻啦,marketing係咁,要令市面多人戴buds/buds+形成潮流,順便刷出貨量打宣傳同埋繼續向原料商r bulk order折扣
你個電量模式教左高性能?
洗唔洗咁撚貴
原本都諗緊Ultra但成皮野
望住S20個價,我覺得當初第一日即買S10+好撚抵玩
865貴左+5g chip+5g天線全套要改機身設計
硬件野又係堆料
貴好正常既
今年分分鐘可能要送buds+連錶先有人買ultra
晒氣啦,始終唔係電腦,你read write咁快用嚟做咩?電話影一張相咪又係幾十MB,唔通下下用8k拍片再喺電話edit? 定你有好多file要成日搬?

你問下有幾多人覺得實際操作上n10快過s10 5g香港又未有,就算美國有都係講緊快4g 20%咁大把。

s9>s10個跳躍大過s10>s20係事實,而且上年經濟冇咁差又冇加價。同埋你有幾可見人話s10性能差唔夠用會lag呢啲? 今年全部都係正常應有嘅minor升級,但價錢跳一截。
試用下先知值唔值
不過120Hz,5G,細前鏡頭,加強指紋
睇落係吸引好多
用左S8兩年半
舊電都仲可以一日一叉
係粒power button 最近開始壞壞地

其實都等左S20好耐
諗住一出,六千蚊即買
一聽到個價要成七千蚊
好似無太多新野
個鏡頭又要突出黎

而家諗住出返S10算
s8 用咗2年路過,用到壞先換
而家話三星測試優化緊 2k 120hz
如果達到測試標準 可以有2k 120hz使用
上年真係特別平
我記得CSL係送兩對buds 一對samsung 對csl
賣出去都拎番1400
你唔返sony 區
但s20 有5g,而家s10 個價我覺得唔值
無咩好留意香港既5g 進度
有無咩野新消息可以分享...
大概幾時有得用/普及?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞