Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
咁真係關到美國幾多事?
美版send上去就代表港版都有?你fc咗未?
學你口吻
我既做法係
得閒就撚下佢
引佢Show張白卡出泥
唔得閒就無視佢

當推下post
因為佢無收皮嘛,你唔見之後11定12月佢Channel收皮幾日,幾多連登仔都祝賀咩?
連好多Channel都拍片講佢收皮喎。唔通佢哋同我一樣?還是你係支持呢條臭閪嘅藍絲???
美國有80%samsung股份 唔關佢地事 笑撚左
撚埋你啊
下次親po標題記得加「非白卡佬勿入」
你要撚人嘛
咁香港又做乜要更新埋個app?
八達通都關叫大陸幫手代工生產手機添,以你哋啲邏輯

講番An系統好嗎?又扯開
更新還更新
send野上去.cn還send上去
唔好帶風向
係你講美國還美國 港版還港版
你fc咗港版同美版都有send上去.cn先同你繼續討論
咪就係呢篇reddit囉, 原作者咪話自己根本冇Decode個app會做咩囉
你覺得有你就證明啦, 舉證責任之嘛

你個廢人連英文都睇唔到

得啦任何淫你條柒頭可以死開啦
我無帶風向,我一直系統,你哋又扯開講美國…

聽講你連睇新聞都睇錯意思,你唔好插咀好啲 勸你

真係唔知,眼前見到有咁就咁。
而家問你做乜quote reddit post話美版send野上.cn 再套用落港, 版再係香港嘅討論區討論?你唔係最鍾意質疑港版機同其他版本嘅分別咩?

答我啦 學reddit個人咁FC左港版會同樣send野上.cn未呀 淨係識講離題野
你緊係唔想我繼續講啦 個個都見到你又無料又自打咀巴吖嘛 傻閪
fc左港版未呀 傻閪
咪撚講美國呀
香港唔更新埋個devic app我咪唔套囉,但你有冇更新過呢?
哦,唔關香港事,個device app又有港版份?

不過講番系統,因為港都以前真係都有360 logo
證明你真係唔識英文 同陳云根一樣都係猜料扮四條嘅垃圾

device app有又點
而家重點係有無好似美版未更新前咁send野上cn
你未撚fc埋港版就套 合乎你一貫邏輯?
唉條弱智讀完小學就冇讀 唔好怪佢
唉…
[不意外]三星的檔案掃描器會把資料回傳中國
https://lih.kg/eJQJgT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

未發現時仲同人講無上傳,到人哋發現真係有傳送到中蟈server,唔同字點樣可以強調到三星講一套做一套?
咪就係呢篇reddit囉, 原作者咪話自己根本冇Decode個app會做咩囉
你覺得有你就證明啦, 舉證責任之嘛

你個廢人連英文都睇唔到

真係唔知,眼前見到有咁就咁。
證明你真係唔識英文 同陳云根一樣都係冇料扮四條嘅垃圾

你? 新聞講嘅意思都睇錯,你會唔會先睇錯好多野。你仲笑
上面fact check左啦 你做乜唔覆佢 你睇唔明??
擺明蝦你唔識英文:

你快D拎證據出嚟證明真係有送過私隱返大陸啦~~ reddit班人都等咗成個幾月
如果無,做乜要搣走360?

又講嚟聽吓? 無解開唔代表無做,雖然你可以話佢真係無做,但女做乜杯弓蛇影地去更新個device app,咁嗰堆server亦的確有去到360一堆.cn 度。又點解釋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞