Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
美國考慮禁止台積電等企業向華為提供晶片 支那網民:立即武統台灣就可以了
https://lih.kg/1885791

轉場黎我post屌9佢算啦 條弱智仔又搵人嘈
唔該,你識唔識答我嘅重點?
之前咪提過你,你唔識答,慳番啲手力。仲要玩以為自己叻咗…
嘩!關心到追蹤埋我…

係嘅你對我有意思? 你巴定絲先
不如大家block咗條友等佢單機算啦
成個post有一半唔知做嘜9
依家買galaxy buds係咪好蠢
屌 仲以為三叔有咩新嘢先推咗咁多post
原來又係為咗個360
大佬呀人哋知你哋唔鍾意已經del撚咗360
點解仲要摷返出嚟講
真係咁唔信三叔嘅咪轉會囉咁簡單
都唔知嘈乜9
咁都算dele?
都話連登唔的好做駝鳥咯

而且要搵其他野拗贏我先係佢哋要嘈在先,係有人以為無咗360,三星就曾經無做過背後經呢個app傳送掃描結果上大陸。

佢哋反駁我佢哋肯認嘅話,其實真係無野好嘈
睇咗啲reviews
感覺今次buds+都算幾吸引

主要呢幾點:
1. 續航時間耐咗好多
2. apps入面啲setting有唔同
a. 多咗叉電盒嘅電量顯示
b. 講電話都可以用ambient mode
c. 次次connect手機都有華麗嘅animation (類似ios嗰種)
3. 音質有改善(不過記住要轉EQ mode嚟用
唔好用normal mode)
4. 可以唔同Galaxy devices轉嚟用唔使reconnect
最最最重要係 5. 通話質素改善咗唔少

有講錯請輕屌
同感
推左十幾頁以為有咩新資訊
點知又係360問題
同s20一齊出? 幾錢? 係咪唔好買舊版
s20 3月中左右出
buds+就未知幾時
價錢美國賣US$149
香港應該就同上一代嘅原價差唔多

如果俾我揀肯定揀新版
唔係無新資訊,唔係我講 你仲以為device ccare更新後真係無完全移除咗同大陸360有關嘅文檔
我睇Reddit啲人話佢冇裝Buds+個app跟住就測試
其實裝唔裝唔會影響到本身隻耳機嘅表現
只係冇得 Set Equalizer
但係以呢類 Review 嚟講
唔 Set EQ 嚟測試先係最啱
自己覺得佢嘅 Review 都幾值得參考
因為以我聽開耳機嚟講 Buds 一代已經好超班
因為佢純粹包拗頸。基本上佢出現嘅每個post,係會揀多數人嘅對立面然後死chur挑機,但又冇料。

同陳云根一樣
白卡佬,反社會人格障礙確診
屌咪撚理條on9啦
佢擺明就係黎搵交嗌,你地越覆佢越開心
阻撚住d正常討論
真呀,我建議大家block/當佢透明,然後間中侮辱下佢,佢得個睇但反駁唔到

人身攻擊係冇問題,邏輯上嚟講你羞辱佢唔代表你冇道理架嘛。唔通我屌佢老母就會等於我唔同意1+1=2咩?

總之佢係錯。除非佢證明到我唔啱 但要我同意我唔啱嘅情況先真係我唔啱。

呢條友上年已經喺度同人嘈smart octopus唔夠實體卡方便。佢就係嗰種覺得自己一定啱晒、但其實係冇料又包拗頸嘅廢老賤民,即係以為自己係主人嘅奴才,中国人咁
係我先留言,有人後兜都要搵我嗌先啱,爬文又睇唔清
因為有上好係維穩咁,收咗錢?
明明仲上傳過唔俾人講,佢哋又要拗
你?

我見你最似
吓?你block完我,你留言我仲會睇到你啲留言喎,真定假啊你
屌 五六月就5998㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞