Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
retina display idog有個名就夠打足幾年飛機
lcd 我sony機1080p都睇到分別
ip 11 仲要amoled。

有冇s9+用家都收到an10 update
samsung有得set 2k or 1080p mon,當然如果你set 1080p都係2k 渲染,會比一般1080p oled清d.
但係sony 有d唔同, 4k mon,佢只係得睇相同片先係4k,平時係1080p
11喺LCD ,11 pro 同pro max先喺oled
我係Glaxyy S9+用家琴日一樣收到an10 update,但更新完ad 10.0系統後用手拉通知列個"VOLTE"安扭捷徑消失冇左,打去問三星CS,佢話在下1次更新補回"通知列個"VOLTE"安扭捷徑"的bug
港版係先好講 仲笑
話就話香港不屬於地球
我就認真問既
其實有冇邊d功能真係香港完全冇但係其他國家有?
當然八達通/西瓜卡果類功能唔計啦
都係睇番大陸人爆料啦!連更新都跟大陸,你咪去買韓水,單SIM追更新最快最新
我就唔急更新既
寧願買行貨好過
d更新又唔係會少左
我估都係有前科先會咁講啫
如果係未試過出少功能又點解會係咁講?
2K 120Hz 有例子見到。
你想經常叉電咪set去用囉,係吖120Hz真係好正。但唔駛代價咩
我部s9+ update左
s9 update左
覺得快左
諗緊完全轉哂過黎用一部Note10+就算
想問下隻watch active2 有無咩評價?
同埋好似唔係用wear os?
我見suunto7係用wear os

而家隻apple watch主要功能係用UA個MapMyRun apps 連對跑鞋track心跳之外睇埋個跑姿

如果轉咗淨用an機 watch active 2 有冇同樣apps同功能?

Samsung 除左手機其他野唔洗點諗
咁.....睇黎為咗個apps 無得一部機過
有呀,同埋三叔好似同UA 係合作伙伴,我自己覺得如果係買active2 ,買LTE 版會好啲,因為只要你電話登入左samsung 戶口而家冇熄機,咁你隻銀就可以透過lte 收到你電話的任何訊息,又可以打電話,唔使帶電話出街做運動,幾方便。

suunto 7 就運動數據比較pro 啲,但好似得藍牙,冇lte 版本,咁如果唔介意呢點就買呢隻,但我個人覺得用三叔機買返三叔錶會好啲。

https://support.mapmyfitness.com/hc/en-us/articles/360034047292-Samsung-Wearables?mobile_site=true
諗緊完全轉哂過黎用一部Note10+就算
想問下隻watch active2 有無咩評價?
同埋好似唔係用wear os?
我見suunto7係用wear os

而家隻apple watch主要功能係用UA個MapMyRun apps 連對跑鞋track心跳之外睇埋個跑姿

如果轉咗淨用an機 watch active 2 有冇同樣apps同功能?

有呀,同埋三叔好似同UA 係合作伙伴,我自己覺得如果係買active2 ,買LTE 版會好啲,因為只要你電話登入左samsung 戶口而冇熄機,咁你隻錶就可以透過lte 收到你電話的任何訊息,又可以打電話,唔使帶電話出街做運動,幾方便。

suunto 7 就運動數據比較pro 啲,但好似得藍牙,冇lte 版本,咁如果唔介意呢點就買呢隻,但我個人覺得用三叔機買返三叔錶會好啲。

https://support.mapmyfitness.com/hc/en-us/articles/360034047292-Samsung-Wearables?mobile_site=true
你買左Note10+未??

如果未我建議你買s20
個電量模式係咪轉已優化 啲通知先唔delay

利申 尋日up An10
好清楚
搵日去德福試吓隻錶先
本身已經雙修緊
同埋對s20真係0興趣
反而z flip興趣大啲 但係睇完啲review都係.....等多一兩代先
https://www.youtube.com/channel/UCXpJGo5u2rQEVTb-mioq4Pg

你可以睇呢個德國夫婦嘅頻道,佢哋兩隻錶都有試唔同功能
路過問一句 s20有冇呼吸燈? s10冇左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞