Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
邊有女友會肯要asus...
唔好信女人表面嗰句

有冇人的s10出現咁的花痕.
佢又唔是表面的玻璃花左.
港版 G9700
唔啱 firmware 刷唔到
係花痕不過又唔係花咗
laptop 都ok, 電話就不了
我睇同摸落去又唔是表面個玻璃的問題.
未聽過
可以呀,首先你要在電話登入三星戶口先,之後開Galaxy Wearable ,去帳戶與備份,睇下遠端連接有冇開

如果有,再去你的手錶那度睇到有冇寫住 “已遠端連接” ,如有,咁你就可以唔使連藍牙都可以收到whatapp,telegram 等,你有設定開啟收取的軟件訊息。

如果冇開遠端連接,手錶就會顯示單機,就只可以收到sms,同打電話了

仲有記住電話一定要連了網絡,如果冇,隻錶都會顯示單機,
另外剛剛開隻錶時, 開頭會顯示 “單機”, 等一陣,就會再顯示“已遠端連接”
咁寧願加$200買s10
Samsung機冇晒 過場動畫 ,快個少少🤏有乜用,一到pubg大型嘅game就load得慢咗。 同埋後面影片個part 明顯iPhone更勝一籌🤔
好 我試下先 thanks
好,唔得嘅話隨時再問
點解三星唔繼續出gear,
反而出active
會唔會遲d出返gear?
個銀圈係你自己買?
定係有其他款?
邊到冇動畫
個銀圈係你自己買?
定係有其他款?

我在amazon 買

美國:https://www.amazon.com/dp/B07Y2W72WG/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_cm3tEb9K2FF5G

日本:https://www.amazon.co.jp/dp/B07Y2W72WG/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Pm3tEbGVJC0SM

我在美國Amazon 買,因為連埋其他野去到$38x 港紙有免運,但日本平啲,單買連運費都平過美國Amazon 個價,買時留意返你係40定44mm,上面兩條link 都係44mm,有其他款,你可以參考呢段片

https://youtu.be/BEuEEdJc5RQ
你將自己部Note 10+比佢 自己用ASUS咪得lo
孝子想買s10+同fit/fit e俾老母有無乜野要注意
大鋪$5598 會唔會送埋fit?

家母用緊C9 PRO
唔好玩啦!用Android耐嘅人都知,一個系統app(不能直接移除)點可能經一段app咁樣話去Google play更新,就完全移除system/裡面相關文檔啊?360 database檔咁樣去更新個app根本就無移除過。
三星Android用家蠢啲架?唔會吖話
佢啲係Sony用家?
而我邊忽係Sony打手?
好似有班藍絲們人云亦云,聽人鳩up話我係就係,人哋連証據都無,講話係你哋就信。
你哋的思維… 你哋講嘅野有幾多信得過?
多食蒜頭抗到武漢肺炎你哋一定有信過啦,睇死都
想問今日good lock係咪壞咗突然冇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞