Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
系統app係唔畀你remove咋嘛, 而家人哋samsung自己郁咪得囉 正on9

仲要個app就算係system app, 都唔代表佢d database喺系統框架
CMHK
唔好on9咁回愛啦,咁人哋唔駛刷MOD,更新個app咪搞掂囉

以一般裝app咁更新,就算database放係system以外,其實對database都無移動過,只係data/app/device care/ base.apk更新咗
*回
Samsung自己既系統唔可以del左360個database,咁Samsung點由cleanmaster換左360??你究竟係弱智定係Short撚左,係阿Samsung聽用家訴求換del左360,邊個知道Samsung del左360最唔開心,個個咪你條撚樣lo
就算我當你段野啱
下個月更新Samsung都會直接係system入面內建個新版裝置維護架啦
Cleanmaster同360有乜關係你都未知
你又知? 佢可以唔更新但你完全唔會知。
真係要點樣先會知?要搵部仲係Android9嘅三星機,先更新device app,然後等升An10,因為發現佢會偷偷傳資料去大陸server都係一次升級Android之中發現嘅,咁之後先知仲有冇偷偷背後傳送。
你咪藍絲lo柒頭 最近打Youtube戰線你條撚樣去左邊,btw不過我都未見過你係出面啲post推過,隻太空dog五毛仲出現得多過你
,最後我希望你條傻閪唔好咁留意陳怡,你開個啲post令我諗起人一藍,變腦殘

你唔撚識uninstall update再check你個app係咩版本
你收嗲啦 一間美國話事既公司會偷偷地比資料比支那 Samsung又冇支那市場 冇市場比資料支那又幾好笑wo 諗下都知啦弱智仔
同埋呢個database係裝左快取檔案呀 用下腦啦柒頭

btw美國有三星電子80%既股份
事實係咁喎on9, 你都識話device care係system app, 咁system app更新完又點會郁唔到自己個/data/data/ 你咁講Facebook, gmail呢D內置app更新完等於冇更新啦

同埋
1. 就算360 database殘留嘫度, 個app更新完唔代表會繼續有舊功能run緊, 成個storage clean功能都冇咗

2. 本身就冇證據samsung有回傳私隱去360, reddit個on9仔根本冇拎到任何證據出嚟, 佢當初亦自己承認佢冇Decode個app到底有做過咩
嗱!話咗幾多次。唔夠人講,又扯去講其他野,今次又扯去講美國?
呢度香港連登定美國啲討論區?
條友咁留意陳怡 係咁弱智架啦
Btw任何淫咁鍾意search陳怡 我諗佢係痴線佬藍絲黎
hi
更新app只係改功能改介面,而本身源用緊嘅功能同系統文檔可以唔洗郁,新app只要留有個舊指令,就可以依舊照執行。佢無咗俾你掃檔案,但亦無講明仲有冇留360database & 會背後傳送上大陸嘅指令。所以咪話要等人從An9更新完個新app到升An10先可以發現仲有冇背後傳送囉。
唔夠人講??你好似仲未覆我上面個留言wo,連登好多人同我一樣係崇美,做咩你好似唔鍾意美國既??美國幫我地咁多,提下美國咩立場唔得??
佢無咗俾你掃檔案,但亦無講明有冇留360database & 會背後傳送上大陸嘅指令

首先你要證明到一開始係有, 先可以用個"仲"字. 本來無一物
嗰期個個都留意佢架喇,你藍絲所以唔理佢咋?
當時唔係第1批藍絲KOL旦生,之後接捧嘅曾凱琪都好多人留意埋喎。
更新app只係改功能改介面

啱, 改咗功能啦, 所以咪冇咗360

但亦無講明仲有冇留360database & 會背後傳送上大陸嘅指令

冇講明但你assume你啱

但亦無講明有冇留360database & 會背後傳送上大陸嘅指令

首先你要證明到一開始係有, 先可以用個"仲"字. 本來無一物
上次講大陸貼牌你哋又扯咗去講八達通,今次講360你哋又用番同一套舊橋為你哋好落台。今次仲跟你套玩法咩,講番機系統啦。唔該,講美國
咪撚同佢嘈啦,話明佢係白卡佬,仲同佢嘈你哋係咪都on9?
降低晒成個帖嘅討論質素
唉…
[不意外]三星的檔案掃描器會把資料回傳中國
https://lih.kg/eJQJgT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

未發現時仲同人講無上傳,到人哋發現真係有傳送到中蟈server,唔同字點樣可以強調到三星講一套做一套?
wow 你好似由6月留意到11月wo 睇你個樣似係忠實fans,btw 我係youtube search完佢個名 睇到個樣差啲扔難左部I pad pro,你仲可以開post講足5個月,你話你唔係藍真係冇人信
嘩你條友
而家又識quote美國討論區?唔自己用港版fc?
頭先又係咁叫人唔好講美國
唔夠我講又話白卡佬,咁吓新po標題。唔該加番非白卡佬勿入…
謝番個360更新問題先啦,唔好你唔識討論,插句咀埋嚟話人係白卡佬,你淨識講做呢啲咋?你嚟拗交似過我囉…
你係識嘅用…番Android系統講服生啦…
唔該你先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞