Samsung Galaxy 集中討論區 (70) 同開2k+120hz 缺一不可 過街老鼠任何淫(白卡)勸退

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
想試下iOS,但11好低清pro又貴成三千銀,點揀
冇,未來都唔會有
有冇人可以說服我換s20
本身用緊s10+,部機除咗俾我裸用到個mon成日我覺有層油外都冇咩問題,我對相機要求又唔高
路過一問
iphone xs max 轉會s20 ultra 抵唔抵玩
定s20其餘兩款機會抵玩d

唔太想再深陷apple ecosystem
年年都無咩新意好似送緊錢比佢燒咁
其實呢啲係咪刷唔到港版 firmware 同埋用唔到 Samsung Pay?
單純想試下ios就等se2 啦 399 dollars買粒A13當副機1
想換咪換,做乜要等人說服

條任何淫成日9up同講埋啲Fake News出黎都唔知佢想點 係咪現實冇人理你 所以你係咁作啲fake news出黎 睇post啦柒頭

https://www.reddit.com/r/Android/comments/eyrbrz/samsung_apparently_removed_the_storage_cleaner/

btw任何淫你真係幾勁,連係自家Sony Post都可以比Sony用家屌
https://youtu.be/mvbmruZcVhU

S20U vs iPhone 11 pro Max Speed test

S20由開機到開APP速度都完勝I phone 11 pro max
原來Sony個post變左三星分post

當初佢扮哂理性中立講fake news
屌到佢原形畢露後 終於以白卡示人
從此變過街老鼠
香港無份 紅色KT 5g version

Jennie
好彩香港無,唔係實9衝
只得20 plus 上次就note10
雙修囉
red product
好想睇下S20 系列行4G 既電量表現係點
等睇865
我用緊active 2 lte
可以唔藍芽手機都收到通知
唔係好覺有 係咪要set嘢
唔值
個mon好垃圾 無咗premium感覺 4698收得皮
細鋪4098 跌到三千三四就差唔多
嘩你拎華碩比咁lite點都好十倍啦下話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞