召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
諗起以前好迷周一情侶既日子
果陣真係中曬毒
集集都好期待佢地啲粉紅
特別Big Bang果集Gary kiss 智孝睇到我勁激動
仲有成日會追飯拍留意佢地私底下既互動
如果Gary係果陣公佈我應該會超級崩潰
後尾越黎越冇時間追就淡左好多
慢慢就覺得佢地fdzone左

其實一直以為Gary未玩夠
估唔到佢進度咁快 一黎就發佈結婚
真心恭喜曬姜Gary 祝你幸福
gary真係唔聲唔聲

恭喜
諗起以前好迷周一情侶既日子
果陣真係中曬毒
集集都好期待佢地啲粉紅
特別Big Bang果集Gary kiss 智孝睇到我勁激動
仲有成日會追飯拍留意佢地私底下既互動
如果Gary係果陣公佈我應該會超級崩潰
後尾越黎越冇時間追就淡左好多
慢慢就覺得佢地fdzone左

其實一直以為Gary未玩夠
估唔到佢進度咁快 一黎就發佈結婚
真心恭喜曬姜Gary 祝你幸福

記得果日一晚推爆左2個po
冚世界都唔知

好癲

收得勁埋

可能真係好愛 唔想受打擾先會咁做
或者準備緊小生命嘅誕生
It was revealed on April 5 that Leessang’s Gary had gotten married in secret, and it looks like not even the members of “Running Man” knew about it!

Sources from “Running Man” stated, “No one knew about Gary’s marriage. [Everyone] was shocked to hear the news.”

A source close to Gary explained, “I had no idea. I was very surprised to see the post on his social media account. He hadn’t told any of his close acquaintances and staff about his relationship, let alone his marriage,” while another source revealed, “Many of his celebrity friends seem to have been shocked as well. They say they had no idea.”

This was news to even his agency. A source from his agency said, “We did not know about Gary’s marriage. We were notified right before [he uploaded the post]. We have nothing in particular to say as his agency, and the information on his Instagram post is all.”

https://www.soompi.com/2017/04/05/running-man-cast-reported-unaware-garys-marriage/
冚世界都唔知

好癲

收得勁埋

或者準備緊小生命嘅誕生

gary爸爸
冚世界都唔知

好癲

收得勁埋

或者準備緊小生命嘅誕生

gary爸爸

【GARY突然結婚,「RM」劉在石‧李光洙也不知道】

與劉在石,宋智孝,李光洙等RM出演者親近的人表示「如果收到邀請的話成員們無條件會去的,完全不知道結婚消息」。然後說著「一切等待GARY回答」不再透露更多。一名關聯者說「與GARY最親的staff也是通過ins才知道結婚消息的,這程度的話應該是除了家人誰都不知道吧」。

現年39歲嘅韓國綜藝節目《Running Man》(RM)前成員Gary,今日突然於Instagram及微博公開婚訊,令粉絲及網民大感震驚。不過唔止粉絲及網民震驚,連Gary身邊嘅隊友都好驚訝。

據知對於Gary結婚一事,其經理人、組合Leessang隊友Gill、化妝師、工作多年嘅同事都毫不知情,表示係睇Ig先知。身邊只得幾位親密好友知情,其中一名好友透露:「知道Gary於4月初要結婚,非常祝福!」而合作拍攝《RM》多年嘅節目組亦回應:「如果Gary有招待我哋去結婚典禮嘅話,我們一定會去,但事先完全不知情。」 《RM》成員劉在錫、宋智孝、李光洙等人都表示完全唔知道Gary結婚一事,Gary今次真係收到好埋!

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170405/56525671
現年39歲嘅韓國人氣綜藝節目《Running Man》(RM)前成員Gary,今日突然透過Instagram及微博公開婚訊,令粉絲及網民大感震驚。

對於Gary突然爆出婚訊,雖然有部分粉絲心痛與Gary組咗「周一情侶」近7年嘅《RM》成員宋智孝,不過由於Gary已經退出《RM》一段時間,就算有粉絲依然迷戀「周一情侶」,都覺得「周一情侶」已成過去,為Gary嘅婚訊送上祝福,又有粉絲大讚Gary夠負責任,為咗女方唔再炒作「周一情侶」先退出節目。

相比粉絲嘅祝福,就有網民留言認為Gary嘅婚訊咁突然,疑似係奉子成婚。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170405/56525348
gary退rm係咪就係因為有鐘意既人 所以唔想再mc
btw mc粉真係可以唔使再ff了
rm成員都唔知
其實都唔係真係咁親?

又唔好咁講 當年haha 同星 都收勁埋
鐘國 在石都唔知
我都投大肚一票

gary算好男人 有女友之後就唔再mc
唔同智孝當年同白生拍拖都照mc
不過前排gary先講笑問完智孝要唔要嫁俾佢
cr.韓網

我都投大肚一票

咁時間好快證明一切....

我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

而家想鍾國同智孝一pair
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

佢兩個都幾難,光洙都仲有些微可能
gary退rm係咪就係因為有鐘意既人 所以唔想再mc
btw mc粉真係可以唔使再ff了

作為MC fans係要少少時間接受

不過總算了結左幾年黎既疑惑,唔再糾纏係依個問題

解脫了

畀少少時間我就得
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

光洙應該鍾意細過佢既女人掛
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

gary下咗車之後成日FF 佢地兩個
智孝快啲結婚啦
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

光洙應該鍾意細過佢既女人掛

光洙同智孝太姊弟feel
唔知鐘國同之前相親個嗰女仔有冇聯絡呢
遲來的愚人節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞