召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
好似話rm member係完全唔知佢拍緊拖

唔奇嘅,我估鐘國同haha私底下見gary都可能傾音樂,運動呢啲野。感覺上唔多會同佢地講感情問題,同光洙就會

唔奇嘅,我估鐘國同haha私底下見gary都可能傾音樂,運動呢啲野。感覺上唔多會同佢地講感情問題,同光洙就會

連成員都唔知
恭喜Gary
睇到個消息嚇咗跳
Monday couple正式幻滅了
不過都鄧佢開心嘅

連成員都唔知

消息來源?
睇到個消息嚇咗跳
Monday couple正式幻滅了
不過都鄧佢開心嘅

終於唔駛ff monday couple
下一條loveline會唔會係光洙同全昭旻
恭喜哂,其實之前佢個人con 已經透露過佢有女朋友
想問下係咪有個TG group ?
可唔可以加入?

係度留id

https://t.me/Wentung
Thanks
非官loveline 懵鐘懵光坐大哂,岩岩個次fm 2家都好多手幅
特登再入post 留句恭喜Gary
下一條loveline會唔會係光洙同全昭旻

佢都唔係光洙鐘意嗰type

連成員都唔知

消息來源?

Source ?

https://www.soompi.com/2017/04/05/running-man-cast-reported-unaware-garys-marriage/

http://m.entertain.naver.com/now/read?oid=241&aid=0002659744
恭喜哂Gary
好多人好ky 咁係gary wb 留周一cm
冚世界都唔知
冚世界都唔知

好癲
冚世界都唔知

好癲

收得勁埋
特登再入post 留句恭喜Gary

恭喜Gary
新郎結婚了 新娘不是我
下車之後都冇追過
一睇竟然話要結婚,仲以為gary係出去蒲有排玩個啲嚟
新郎結婚了 新娘不是我

呢句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞