召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
今天rm拍攝

VIDIVICI新model 廣告片段 (cr. ins boyonchoi)

https://www.instagram.com/p/BTPAdGqDn2w/
智孝淡抹甚至素顏更勝濃妝

濃妝會顯老
之前淡妝真係無敵
昭旻扮kawaii個下笑左出黎
韓劇《主君的太陽》嘅39歲男星蘇志燮,本周四就會喺九展開粉絲見面會,而來港前佢早前就已先在台灣見台迷,噚晚更移師到廣州開騷。

雖然大陸去年爆出「禁韓令」,加上近日中韓關係緊張,但就冇影響蘇志燮喺廣州開騷,據知因為蘇志燮廣州騷容納嘅人數不超標,加上事前已申請,所以就唔受「禁韓令」影響,不過可見佢今次返大陸開騷都好低調,事前亦未有接受大陸傳媒訪問,蘇志燮亦只喺噚日下午喺微博上載一張綵排相,同粉絲約定晚上見面。

而最終見面會亦順利舉行,蘇志燮喺台上亦載歌載舞大冧粉絲,完成騷後,佢今日已低調離開廣州。

另外,韓國人氣綜藝節目《Running Man》嘅前成員Gary,日前驚爆做老襯,喺網上宣佈同圈外女友結婚,震驚韓國娛樂圈。而原本Gary將於下月21喺馬來西亞舉行演唱會,唔知係唔係因為結婚消息拖累票房,主辦單位日前突然宣佈演唱會將取消,並表示將會安排退票畀已購票嘅觀眾。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170424/56605779
石鎮WE ARE THE WORLD果度笑撚死, 唔識唱

好正
昭旻幾正
昭旻幾正

幾好笑tim
開頭話加多個懲罰係跳樓機就諗對智孝黎講都唔算懲罰,點知原來就係智孝推薦
在錫翻譯日文個到幾搞笑
鐘意新女既朋友強烈建議睇一次1%的可能性
鐘國個組個任務抽中咩都可以拉到落海女果道加左新女絕對會增加我追既意欲

希望rm 收視可以繼續穩定升
雖然宜家仲係低收視
開頭話加多個懲罰係跳樓機就諗對智孝黎講都唔算懲罰,點知原來就係智孝推薦

比人發現之後笑嗰下
不過智孝好似講吓如果要再跳一次好似澳門塔嘅笨豬跳會驚
國鐘bb 生日快樂
鐘意新女既朋友強烈建議睇一次1%的可能性

上年以為係網劇 , 因為一集得半個鐘 , 所以無睇過
鐘國個組個任務抽中咩都可以拉到落海女果道加左新女絕對會增加我追既意欲

新人d無意中嘅嘴炮真係好好笑

應該會長期比人恰落去 光洙都係
跟住大把人會話係效果

佢呀哥當年岩岩上無挑
係咁恰鳩俊河同明秀,係串到俊河同明秀條氣好明顯上哂面
都仲會有人覺得係效果 要知道其實好多觀眾眼力好低

不過中立D 講,世讚比世亨溫和起碼一半 ,因為佢識收手
世讚如果用世亨對河秀既態度對王鼻,應該比人屌到屎忽開花

有冇片睇下 想睇下佢呀哥幾on9

咁佢私底下係咪咁先 如果佢私底下唔係咁 我覺得唔洗咁MEAN

因為有一句大神講既說話:

"我們在攝像機面前有時候會很誇張,也會受到很多誤會,女嘉賓或者是男嘉賓來的時候,會有很多不是出自本意的交流,在攝像機面前,不管做什麼都是可以原諒的,但是攝像機 關掉之後做出同樣的行為的話,那就是不應該的。"

麻煩唔好無限放大大神呢句說話,因為大神同埋當時佢既同事(成員)都係一班識得適可而止既人,大家可以抽水一抽抽得好狠,但唔會起勢咁抽同一樣野好耐。

大神呢句說話好適合apply 係S7 年代既無挑 又或者7012,成員間可以係顧及大家心情下互相抽水,無須理會輩份,但大前提係大家互抽係識得見好就收。
舉個例,大家會抽下王鼻係race start,體力連女仔都不如,但唔會係咁講住

但大梁生係唔比人抽佢水之餘,係中意不斷抽同一樣野,由其是係對方已經西到出哂面,其他人都開聲叫佢收口,佢先識停個隻

估唔到依度既梁粉既無挑post仲多

無挑我一集都未睇過 連大梁生係邊個都唔知

QUOTE一句大神講既野就變左佢FANS

話你地唔係盲反我都唔知講咩好

巴打well said
唔通相敬如賓就好咩 做綜藝最緊要玩得放低面子
我覺得加左新2 個 包括細梁 令到節目有生氣左

記得有一集六個成員係到爭野食
得佢自己一個坐埋一邊

仲講咗句因爲咁我先唔鍾意家族旅行
但究竟咩事呢 又閃婚又換電話 仲唔搵鍾國哈哈 好似有d咩發生咗咁

為左廢事佢地答哩d問題

竟然冇再聯絡

唔係同haha 住過一排咩
竟然換電話唔單聲

咁講真係似搬左去強國

7012 以後都唔駛再講

放過佢啦 gary好明顯唔想再同RM有關係
各走各路 唔洗再成日將佢掛係口邊
留意更多新成員仲好

咁我覺得全昭旻嘅存在感比lizzy高,
制作組係佢入黎前已經諗左定位俾佢 (女版光洙),但lizzy果時要自己搵
至於佢part智孝係米輸蝕就好睇你鐘意邊類型
韓國果邊都幾buy佢,甚至naver d 新聞同sbs d片下面都有唔少人留comment話有全昭旻嘅話智孝可以下車
我就係因為naver果邊D罵戰太擊所以轉左黎呢度傾
我覺得如果全係lizzy果時加入未必會輸
但而家先入就一定會少左7年嘅默契同彼此之間嘅認識,
佢勝係勝在新鮮感, 所以之後會點就要繼續睇落去先知
咁當然對於一直有追開嘅人黎講, 都會鐘意智孝多D , 即係我
但對於中間跳左車嘅人, 昭旻嘅加入可能係令佢地睇返嘅因素
至於樣貌呢樣野係好主觀
我覺得昭旻就算上左妝都只係可愛同得意, 稱唔上靚, 素顏同智孝更加冇得比

既然加人已成定局, 我都希望佢愈做愈好啦

講樣其實佢真係一般 方面 鼻扁
係覺得佢d反應言行有綜藝效果
反而梁今集一開波爆人腳大臭腳好反感

比起誣陷光洙算得D咩
而且佢地係朋友 完全唔覺有咩問題

佢地本身咁熟 都反感?
反到上面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞