召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
近依1個月對GARY好反感

Monday Couple一定偏向GARY

但自從結婚同LEESSANG形同拆夥單野

我覺得紅左既GARY已經變左
https://www.youtube.com/watch?v=t7PkGyv4ajU

gary換左電話 兩個月無搵RM其他人

連HAHA同鐘國都搵唔到佢 睇來都係當佢地同事

藝術家性格

記得有一集六個成員係到爭野食
得佢自己一個坐埋一邊

仲講咗句因爲咁我先唔鍾意家族旅行
但究竟咩事呢 又閃婚又換電話 仲唔搵鍾國哈哈 好似有d咩發生咗咁

為左廢事佢地答哩d問題

竟然冇再聯絡

唔係同haha 住過一排咩
竟然換電話唔單聲

咁講真係似搬左去強國

7012 以後都唔駛再講

仲話7012 退出節目就換電話都唔講
https://www.youtube.com/watch?v=t7PkGyv4ajU

藝術家性格

得佢自己一個坐埋一邊

但究竟咩事呢 又閃婚又換電話 仲唔搵鍾國哈哈 好似有d咩發生咗咁

為左廢事佢地答哩d問題

竟然冇再聯絡

竟然換電話唔單聲

真係好奇怪 哈哈鍾國都唔單聲 一係就大家扮唔知

換電話應該係太多人搵佢問佢結婚啲嘢 佢好大壓力所以先換啫 事情淡左姜gary平復左 一定會揾番佢地既 我諗佢內疚唔好意思姐 因為啲rm fans係咁鬧Gary gary應該唔好意思面對佢地姐 結婚係私人既事咪俾多啲空間人囉~ 大家都理解既

gary其實紅左好耐啦 關咩事

結婚都唔講聲 我覺得鐘國同大神應該都會幾心淡

藝術家性格

得佢自己一個坐埋一邊

為左廢事佢地答哩d問題

竟然冇再聯絡

竟然換電話唔單聲

換電話應該係太多人搵佢問佢結婚啲嘢 佢好大壓力所以先換啫 事情淡左姜gary平復左 一定會揾番佢地既 我諗佢內疚唔好意思姐 因為啲rm fans係咁鬧Gary gary應該唔好意思面對佢地姐 結婚係私人既事咪俾多啲空間人囉~ 大家都理解既

Gary 同fans say sorry真係好驚訝

gary其實紅左好耐啦 關咩事

結婚都唔講聲 我覺得鐘國同大神應該都會幾心淡

依一兩年去左大陸之後唔同左

韓國一D演出都冇

勁搞服裝生意

同埋RM走左都半年,新歌冇聲氣

為音樂夢而離開RM唔多真

藝術家性格

得佢自己一個坐埋一邊

為左廢事佢地答哩d問題

竟然冇再聯絡

竟然換電話唔單聲

都唔駛唔畀成員(特別係在石)個新電話號碼掛

成員點都會幫係守秘密啦
《Running Man》 E480 Preview|런닝맨 480회 예고 20170430

https://www.youtube.com/watch?v=BFCgXfrZGGc
終於得閒睇上集

車上問答完全係排斥左兩個新人 無講過野
尤其鐘國對象個topic

中間OX問答好似first impression
但個kfc

其實我覺得兩個新人又無乜野 暫時黎睇
未係好融入到 因為始終好多話題都7年前開始積落黎
但加油
屌你 真係夠膽死嗌9012

鐘國個樣講9012好怪
好刻意

@HA-ven愛河-河東勳中文首站
韓國職籃總決賽安陽KGC人參主場迎戰首爾三星閃電

藝術家性格

得佢自己一個坐埋一邊

為左廢事佢地答哩d問題

竟然冇再聯絡

竟然換電話唔單聲

成員點都會幫係守秘密啦

可能夾左口供
韓國綜藝節目《Running Man》嘅5位成員宋智孝、金鐘國、李光洙、池錫辰及HaHa,於今年2月以台灣做起點舉行《RUNNING MAN 2017 LIVE TOUR》亞洲巡迴粉絲見面會,3月更巡到嚟香港,而5位成員噚日就移師到馬來西亞首都吉隆坡開騷,並邀請咗歌手品冠擔任馬來西亞站嘅特別嘉賓。

開騷前5位成員孖品冠現身記者會,品冠更獻上「榴蓮、馬來糕、大紅花、沙爹、炸香蕉、沙龍」等當地特產,被視為馬來西亞國花嘅「大紅花」,品冠僅送畀唯一嘅女成員智孝,更大讚智孝「人比花嬌」,似乎唔怕老婆嬲豬。

而粉絲一向認為池錫辰撞樣品冠,今次兩人再踫面,品冠向池錫辰表示:「唔好忘記你有一個大馬弟弟,大馬弟弟隨時可以帶哥哥去食炸香蕉與沙爹。」並笑言:「過去2、3年只要我喺微博上載自己嘅照片,下面一定有人留言話『呢個唔係池錫辰咩?』,相當搞笑。品冠又表示一直好想同「雙胞胎」池錫辰能夠有音樂上嘅交流,估唔到跟池錫辰嘅音樂之約仲未展開,反而先同金鐘國合作歌曲《我的愛不用還》。

另外,HaHa嘅歌手老婆星今日再喺Instagram上載細仔嘅腳板。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170423/56603515

為左廢事佢地答哩d問題

竟然冇再聯絡

竟然換電話唔單聲

成員點都會幫係守秘密啦

可能夾左口供

我覺得有機 等d記者唔會再問佢地

但依個口供對GARY形象傷害幾大

屌一個鐘前睇上集鐘國講9012 forever
而家睇呢條片佢就講7012 forever
Btw gary真係好獨特

竟然換電話唔單聲

成員點都會幫係守秘密啦

可能夾左口供

我覺得你諗多左
重溫睇返頭幾集RM,發覺智孝果時好後生,又靚又純

竟然換電話唔單聲

成員點都會幫係守秘密啦

可能夾左口供

我覺得你諗多左

其實都係架哩個理由真係唔多唔少令人感到不近人情,不過如果係夾口供既話就啱晒乜都攬上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞