召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
咩都未播就反兩個新人
公平咩

做得藝人就要接受觀眾緣呢樣野
真係見到梁細佬都唔開胃
今集尾十分鐘真係唔想睇
學樓上話齋條女上兩次黎明明表現都唔差比佢講到一文不值
鬼唔知有好多有綜藝感又略有名氣嘅演員咩
但係人地d檔期係咪下下就到rm姐
講真呢d野都係互惠互利姐
唔係話要幫佢 d pd貪佢無野撈時間易就
佢就借個節目黎拎多d上鏡機會
本身冇咩名氣嘅佢一定會把握機會盡力d做啦
男嗰個係本身已經乞人憎 唔明點解要將條女同佢掛勾
只要唔好因為有女新人加入就大量減少智孝鏡頭,我就接受到女新人,但男嘅真係
...
running man 完了好嗎 ?
留番個美好回憶算..
只要唔好因為有女新人加入就大量減少智孝鏡頭,我就接受到女新人,但男嘅真係

咁你智孝有表現先得架...
男女都可以比D時間睇下先既
始終火花既野講唔埋
睇完最新一集個新人介紹覺得條女d反應都幾有火花
而且個偷拍訪問睇到佢都好自量 知自己有咩唔掂
唔明樓上做乜要咁憎佢
反條仔係度車大炮就真係好on9 睇佢身型唔覺佢贏到能金鐘國囉 係度吹自己

“偷拍“訪問 我都扮死狗喇
上個集佢出嚟跳個個乜春大媽舞眼都突埋
仲喺度R撈 我真係睇到
演員無戲拍走嚟拍綜藝 仲要搵RM搞
唔係綜藝試水訓練場喎大哥 (唔好攞光洙個啲都演員嚟講嗰陣rm新節目嚟
試下再諗佢再對上一次上rm做過乜有無印象 個男都叫做黑人憎到你記得佢
而家想拉高收視搵個出名啲或者綜藝人吖大佬 佢坐大巴個段全世界好氣氛得佢一個呆坐喺度
遲啲肯定長用恰光洙嚟做賣點
宋智孝鏡頭你都唔使睇得幾多
不過我唔會睇了 上星期日已經大結局咗
屌你老母祝長做長有

我反而覺得OK WOR, R唔R撈呢D兩睇啦, 對上果集果陣佢應該已經知會加入,講下笑搞下氣氛同放下風姐, 一直以來都有好多嘉賓都講想做固定之類既說話,都係講下架姐

大媽舞係大神叫佢跳 唔通say no?

無話叫佢say no 姐係要格硬搵啲點幫佢搞gag但都做唔出笑唔出咁做乜綜藝呢
大把gag woman 大把叫得出名又有綜藝感嘅演員 學你話齋大把固定 點解搵佢
R撈唔係凈係講嗰下喇 佢做做下演員(雖然對上個套都係網劇仔 無啦啦做乜空降落嚟一集乜都無做過就話固定
咁佢女人女演員一個比咩定位佢 唔通真係女版光洙玩陰濕咩 加兩個新人兩個都做呢啲
上次所謂反轉嗰次我凈係feel到好撚蠢 個人感覺
不過大把人實覺得好pure乜乜柒柒
唔知 真係未入已經壞印象分 所以中意就中意飽佢 i quit
算喇 個個憎個男嘅實捧到條女十尺高
避走呢個po費事比人屌翻轉頭

其實除左大神 哈哈 鐘國

一開波另外5個都係咁架啦 無經驗就係咁

只係依家新個兩個闖入左你地認為不可跨越既一條界線 就未審先判
當初智孝都係做一排嘉賓先轉固定

依家一黎就話固定,難接受係正常
當初智孝都係做一排嘉賓先轉固定

依家一黎就話固定,難接受係正常

當年Lizzy都係 效果mama但都係佢活躍先搵佢 最後雖然好落車 但接受到...
新個女仔都係 ok的... 但男就真係...你問我佢黎左2次有咩笑點我真係唔知
其實除左大神 哈哈 鐘國

一開波另外5個都係咁架啦 無經驗就係咁

只係依家新個兩個闖入左你地認為不可跨越既一條界線 就未審先判

gary 最初都係成日發呆 , 要鐘國哈哈全程帶住
大佬就話衰賭錢姐 細既衰咩?

衰個大佬

佢衰在想學個大佬style 但事實上又無佢大佬既能力
梁世亨雖然黑人憎但至少綜藝方面係唔差 反應同講野

原來係咁
但韓國人buy佢兩個?
咩都未播就反兩個新人
公平咩

有d已經係盲反 我覺得
總之加人一定唔好
睇返幾集睇下點都好
之前聽你地講韓國本地buy加兩個?
其實如果真係吸得返本地收視
好重要喎我覺得
我明大家係想要7012
但始終再咁落去真係唔得
唔想整臭rm個名 但sbs想用名吸金都無計
賺錢係佢角度好正常
學你地話齋
唔會再睇又好 當新一季又好
做乜成日睇到咁嬲
人地讚下條女又唔得
版版都嘈交真係好煩
睇個綜藝都係想relax姐
成日好似過份執著咁 好癲
自己又辛苦 人地又辛苦 為乜
咩都未播就反兩個新人
公平咩

有d已經係盲反 我覺得
總之加人一定唔好
睇返幾集睇下點都好
之前聽你地講韓國本地buy加兩個?
其實如果真係吸得返本地收視
好重要喎我覺得
我明大家係想要7012
但始終再咁落去真係唔得
唔想整臭rm個名 但sbs想用名吸金都無計
賺錢係佢角度好正常
學你地話齋
唔會再睇又好 當新一季又好
做乜成日睇到咁嬲
人地讚下條女又唔得
版版都嘈交真係好煩
睇個綜藝都係想relax姐
成日好似過份執著咁 好癲
自己又辛苦 人地又辛苦 為乜

Agger
下集當佢第二季咁睇
韓國個邊好似支持新人多, 其實個邊收視率最高個套兩天一夜 季季換人
同埋RM要搵人加入都唔係一件易事 亦冇咩可能搵到D大勢
本身收視比唔少節目低 加上要就到檔期
韓國個邊好似支持新人多, 其實個邊收視率最高個套兩天一夜 季季換人
同埋RM要搵人加入都唔係一件易事 亦冇咩可能搵到D大勢
本身收視比唔少節目低 加上要就到檔期

利申 對新人持中立態度 下集出左先評論

我鐘意RM呢個節目 多過7012本身
而家收視咁低 , 會唔會連嘉賓難請左

請嘉賓唔難,上去宣傳唔係俾啲韓國人睇,俾啲海外人睇。不嬲都唔算高,係海外多人睇過本地人睇

如果想sale海外應該會上到 但紅個d好似唔再成團上RM AOA,Apink,I.O.I 都係得個別1,2個上去 未試個成團人上 冇時間 唔知呢 但人地認識的哥哥次次都會見到齊人 最多miss 1,2個

講笑咩。。 之前最紅既Twice同BTS先成隊上
歌手金鍾國日前於綜藝節目《隨心走吧》帶著母親出國度假,其中金媽媽掛念著大齡兒子仍未婚,在鏡頭前又開始催婚啦。

10日播出的TV朝鮮綜藝節目《隨心走吧》,金鍾國的母親對著兒子說:你在這裡到處看,沒有中意的女孩嗎?沒想到在度假地會被催婚的金鍾國,堂皇的說:在這裡?

金媽媽接著表示現在已經沒有任何條件,可以接受任何國家的女生,希望今年就可以送兒子成家阿。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/93351
歌手金鍾國日前於綜藝節目《隨心走吧》帶著母親出國度假,其中金媽媽掛念著大齡兒子仍未婚,在鏡頭前又開始催婚啦。

10日播出的TV朝鮮綜藝節目《隨心走吧》,金鍾國的母親對著兒子說:你在這裡到處看,沒有中意的女孩嗎?沒想到在度假地會被催婚的金鍾國,堂皇的說:在這裡?

金媽媽接著表示現在已經沒有任何條件,可以接受任何國家的女生,希望今年就可以送兒子成家阿。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/93351

分分智孝又爬佢頭
【《RM》曝錄製花絮 新成員梁世讚全昭旻亮相】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=327213
女嘅綜藝感ok 上過黎兩次都有印象 第一次黎串鳩鐘國矮 最近果次背叛光洙 男嘅我重心刻 因為佢成集on9當搞笑 係到刷存在感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞