召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
真心覺得今集都OK好笑
尤其問答嗰part

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

比我排我都係排佢最尾喎 有咩問題

same
其實我覺得RM 成員唔算差

心目中 智孝 昭旻 鐘國 光洙 石鎮 haha 在石 梁世讚

我初初睇RM 係覺得石鎮最靚仔
不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎
點都好過haha在石石鎮先

唔係掛 新人真心樣衰喎 佢棚牙 個樣勁似弱智 客觀淨睇樣石鎮真係冇得輸

一開始以為男嗰個老過光洙
覺得姓梁既大半集都係不知所措,
扮震驚 其實根本唔知比咩反應好

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same

心目中 智孝 昭旻 鐘國 光洙 石鎮 haha 在石 梁世讚

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎

在石副眼鏡真係靈魂

呢樣真 一除在石副眼鏡就忍唔到笑
覺得姓梁既大半集都係不知所措,
扮震驚 其實根本唔知比咩反應好

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎

在石副眼鏡真係靈魂

鐘國矇豬眼真係唔得掂

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎

唔係掛 新人真心樣衰喎 佢棚牙 個樣勁似弱智 客觀淨睇樣石鎮真係冇得輸

我自己覺得睇樣五官
智孝昭旻石鎮
光洙在石梁世讚哈哈鐘國

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎

我自己覺得睇樣五官
智孝昭旻石鎮
光洙在石梁世讚哈哈鐘國

要唔要開個投票
個男既係咁串石鎮
講樣就一定主觀啦
邊有得客觀
gary都有人話靚仔啦
個男既係咁串石鎮

石鎮
真忙內
我覺得ok啦
rm佢地都成日串個男
講樣就一定主觀啦
邊有得客觀
gary都有人話靚仔啦

點會呀
國字面單眼皮細眼 呢個標準放去咩國家都唔好睇啦
RM 今日飯拍 (cr. ins _hyeone) 嘉賓:孝琳

分組:
劉在石+宋智孝+梁世讚
池石鎮+金鐘國+孝琳
哈哈+李光洙+全昭旻 ​​​​

RM 今日飯拍 (cr. ins _hyeone) 嘉賓:孝琳

分組:
劉在石+宋智孝+梁世讚
池石鎮+金鐘國+孝琳

孝林

分組:
劉在石+宋智孝+梁世讚
池石鎮+金鐘國+孝琳

孝林

岩岩講完就出現

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎

我自己覺得睇樣五官
智孝昭旻石鎮
光洙在石梁世讚哈哈鐘國

要唔要開個投票

講新人時期 光洙實最後啦
不過而家就最靚仔

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎

我自己覺得睇樣五官
智孝昭旻石鎮
光洙在石梁世讚哈哈鐘國

要唔要開個投票

講新人時期 光洙實最後啦
不過而家就最靚仔

齊陰留鬚
宜家好好多
睇完我覺得還好,本身對新成員冇咩感覺所以又唔會覺得佢地好黑人憎。起碼今集真係好睇過上一集,至於新人,你本身憎果條友佢做啲乜野你都覺得唔順眼

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎

我自己覺得睇樣五官
智孝昭旻石鎮
光洙在石梁世讚哈哈鐘國

要唔要開個投票

講rm 靚仔排名我buy 崔智友排個個
製作組係流氓

佢成日講d好搞笑嘅事實出黎
今集個男嘅真係好不知所謂,啲反應同對答真係 成日拉阿哥嚟講以為有光環,車大炮就叻
今集個男嘅真係好不知所謂,啲反應同對答真係 成日拉阿哥嚟講以為有光環,車大炮就叻

咩呀佢呀哥係其他人拋出黎架
你唔鐘意個人 就佢做乜都唔鐘意
其實睇完今集之後,新成員暫時感覺上比想像中好。
當然需要多少少時間去磨合下,希望會愈做愈好啦。

咩呀佢呀哥係其他人拋出黎架
你唔鐘意個人 就佢做乜都唔鐘意

客觀黎講 佢阿哥係人地提出黎
但佢本身係綜藝人 節目效果呢D野佢唔係唔識
佢偏偏係要選擇扯火唔比人話自己家人
可能佢真係好唔鍾意人地話自己屋企人 但係綜藝效果黎講呢個反應唔太好笑

人氣排名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞