召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
既然大神自己都知對無挑長情過RM
希望佢都唔會忽略7012

正常都係對無挑長情過RM 架啦,HAHA 都係,
剩係時間同成員之間既經歷,無挑已經贏哂
但大神HAHA 對RM 同無挑同樣投放咁多誠意先係最難得

但我覺得佢都係拍rm會開心d同自在d 成班一齊7年 由0做起 大家都好熟 拍起上黎0尷尬 玩得好放 都係rm成功原因之一 就等如你番學成班人7年都同一班

呢幾點無挑都係架喎,而且係11年,同埋無挑仲要無女人
不過無挑同rm 經歷既野唔一樣,無挑經歷太多特輯,成員有革命情感,
rm 相對拍得輕鬆係真既,在石都唔洗好似無挑咁CARRY
雖然我都好憎個男新成員,但公道啲講今集幾好笑
新嘅男女都唔會太搶鏡,其他人都好似活躍咗,成個氣氛都幾輕鬆啊
我覺得新加入點都要啲時間磨合,就咁睇下集都好似幾吸引啊

都唔多覺世贊搶野講 , 仲要在石專登引導佢講多啲野 , 素敏似乎轉數幾高 , 幾有趣

但我覺得佢都係拍rm會開心d同自在d 成班一齊7年 由0做起 大家都好熟 拍起上黎0尷尬 玩得好放 都係rm成功原因之一 就等如你番學成班人7年都同一班

但無啦啦空降兩個野仔去你屋企搶身家你班屋企人會唔會團結啲
SORRY 9uping
不過9012難聽過粗口對唔住
唔係見仔踩見女拜

但無啦啦空降兩個野仔去你屋企搶身家你班屋企人會唔會團結啲
SORRY 9uping
不過9012難聽過粗口對唔住
唔係見仔踩見女拜

但係你唔加人你間屋就破產
講真多兩個人,多左D活力
多左好話題可以講
各方面暫時都叫OK
雖然有人係唔鐘意
不過加左依兩個,係可以同running man吊鹽水既,唔加既應該好快就會gameover
新果兩個算係咁啦 都叫有笑位
起碼今集好過上兩集
起碼今集好過上兩集

上兩集真係...唉
今集起碼多左堆笑位先.
上兩個星期 我睇個陣都笑唔出
雖然我都好憎個男新成員,但公道啲講今集幾好笑
新嘅男女都唔會太搶鏡,其他人都好似活躍咗,成個氣氛都幾輕鬆啊
我覺得新加入點都要啲時間磨合,就咁睇下集都好似幾吸引啊

都唔多覺世贊搶野講 , 仲要在石專登引導佢講多啲野 , 素敏似乎轉數幾高 , 幾有趣

世贊似係特登收口, 可能始終第一集, 同埋我覺得佢唔太想比人覺得佢似佢阿哥
全昭雯幾好笑幾岩做綜藝
個男其實唔係話差 但係一開始就恰石鎮嗰下勁反感

呢幾點無挑都係架喎,而且係11年,同埋無挑仲要無女人
不過無挑同rm 經歷既野唔一樣,無挑經歷太多特輯,成員有革命情感,
rm 相對拍得輕鬆係真既,在石都唔洗好似無挑咁CARRY

兩套都有睇, 我覺得在石做RM 負擔大過無挑
無挑雖然都係大神帶住, 但朴明洙個D 真係分擔左唔少
夜晚睇睇下拎桶炸雞出黎
公道d講句 今集係高質嘅
可能因為多吹水part
夜晚睇睇下拎桶炸雞出黎

k記
起碼今集好過上兩集

上兩集真係...唉
今集起碼多左堆笑位先.
上兩個星期 我睇個陣都笑唔出

今集個頭都已經幾好笑

我都覺 好耐冇睇過長得嚟又好笑嘅開頭
老實講加左人暫時效果唔差
成日驚分薄智孝鏡頭
依家智孝仲活躍左
今集的確唔錯,起碼笑足成集
有新人加入其實都唔係一件壞事,而且都唔係第一次
不過對梁氏兄弟真係冇乜好感,唔係幾欣賞佢地嘅風格
老實講加左人暫時效果唔差
成日驚分薄智孝鏡頭
依家智孝仲活躍左

可能佢自己都驚

我都覺
好耐冇見智孝咁主動接
又咁好笑
希望跟住都係咁
改版第一集 個個都打醒咗12分精神
製作組又好努力去諗新game 又有咁多懲罰
笑咗成集 算係收貨啦

梁氏兄弟 真係唔鍾意
但細佬好過個阿哥少少嘅
希望佢唔好一粒老鼠屎搞彎成鍋粥
humble d 做個下把手
加左兩個新人明顯好左
同埋女新人印象幾好
下集做mission少吹水先見真章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞