召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
今集幾好睇,好耐冇係咁笑

同埋昭旻幾cute

昭旻其實幾靚
既然大神自己都知對無挑長情過RM
希望佢都唔會忽略7012
sbs ig外國fans好buy今集兩條友
個人就覺得個女幾好笑 同光洙幾有love line外嘅火花
個男嘅就好嘈
一俾所謂反應就係鳩叫

正常都係對無挑長情過RM 架啦,HAHA 都係,
剩係時間同成員之間既經歷,無挑已經贏哂
但大神HAHA 對RM 同無挑同樣投放咁多誠意先係最難得
如果全世界得番rm 懵鐘肯定一齊

好想睇多啲個part 不過後面cut咗
仲諗住睇吓預告圖個懵鐘係點黎

SBS又CUT 懵鐘
留低昭旻,踢走姓梁條友啦,7個人啱啱好
暫時感覺都幾好 ,而家睇下之後2個新成員可以同舊成員產生到咩化學作用

新女成員幾得意,梁生冇想像中咁差既
今集好笑

不過估唔到係鐘國推薦佢 而唔係在石推
今集好笑

不過估唔到係鐘國推薦佢 而唔係在石推

在石都有

SBS又CUT 懵鐘

越有掩飾先越似係真

如果係刻意LOVELINE 唔會收埋得咁刻意

個人感覺係真 加埋之前想踢走佢兩個

SBS又CUT 懵鐘

越有掩飾先越似係真

好抵死咁放預告圖但正片cut 咗
之前仲以為節目組想硬推佢地2個
覺得姓梁既大半集都係不知所措,
扮震驚 其實根本唔知比咩反應好

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

比我排我都係排佢最尾喎 有咩問題

same
其實我覺得RM 成員唔算差

心目中 智孝 昭旻 鐘國 光洙 石鎮 haha 在石 梁世讚

我初初睇RM 係覺得石鎮最靚仔
不過宜家唔同晒

SBS又CUT 懵鐘

越有掩飾先越似係真

好抵死咁放預告圖但正片cut 咗
之前仲以為節目組想硬推佢地2個

結婚啦屌

咁又唔係咁講既

鐘國哈哈大神三個既經歷都唔講得笑

尤其鐘國大神 由大家未紅 做二打六 被人封殺

到大家係自己領域做到一哥 都係互相支持一齊過

諗下姜虎東多次想掘鐘國去姜TEAM

鐘國對虎東萬分抱歉都要留係劉TEAM
RM 今日飯拍 (cr. ins dmstjrdlrns) ​​​​

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same

心目中 智孝 昭旻 鐘國 光洙 石鎮 haha 在石 梁世讚

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

咁又唔係咁講既

鐘國哈哈大神三個既經歷都唔講得笑

尤其鐘國大神 由大家未紅 做二打六 被人封殺

到大家係自己領域做到一哥 都係互相支持一齊過

諗下姜虎東多次想掘鐘國去姜TEAM

鐘國對虎東萬分抱歉都要留係劉TEAM

講緊係節目入面既經歷,共過幾多患難
講歸屬感無挑同RM 真係無得比

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

淨講樣咁我覺得鐘國靚仔過gary 同大神

所以希望佢對7012同新人唔會一視同仁
形容得有點衰

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎
點都好過haha在石石鎮先

所以希望佢對7012同新人唔會一視同仁
形容得有點衰

上面好似誤會我講無挑vs RM
我意思係舊RM vs新RM

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same

不過宜家唔同晒

客觀小小淨係講樣
鐘國點會唔係排尾

鐘國唔計身型都靚仔喎
點都好過haha在石石鎮先

在石副眼鏡真係靈魂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞