召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
「能力者」金鐘國在綜藝節目《看見你的聲音》第4季中擔任主持人,這次他特別邀請了好友洪錫天。

節目中另一位主持人利特問洪錫天“怎麼這麼晚才來”,洪錫天故作不滿的說道:“我有點不開心,怎麼到現在才找我。”金鐘國調侃:“除了大哥以外,還有很多很不錯的人。”洪錫天回答:“啊,是嗎,那我可要認真點。”氛圍十分輕鬆。

之後金鐘國更表示是自己一手促成了洪錫天的出演,洪錫天聽到后不停向他發射“愛心”以示感謝。

此時利特突然問:“難道那個(Gay)傳聞是真的?”聽得金鐘國突然發飆,立刻反駁。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/93437

gay

我有個gay fd 成日j 鐘國

佢d muscle又真係幾岩gay

有懷疑過佢同光洙

應該話希望過

搵光洙黎操肌

光洙屋企有間房係for鐘國既 鐘國又成日係佢到過夜

成日都未睇就鬧
咁而家啲新集數係咪唔睇?
梁生入嚟可能好夾呢
成日都未睇就鬧
梁生入嚟可能好夾呢

我承認我係盲反佢地兩兄弟 淨係加條女,我會睇完先下定論,但依家
成日都未睇就鬧
梁生入嚟可能好夾呢

我承認我係盲反佢地兩兄弟 淨係加條女,我會睇完先下定論,但依家

睇到佢上黎個d表現已經唔覺得佢值得固定啦 盲咩反

反唔反都好,而家rm純粹係吊命,就算搵返gary,keep住7個人繼續做,我覺得都係差唔多。太耐喇咩都試過,難啲有咩大突破。
haha ig有直播
170307 聚餐合照

長頸0416 發生咩事?
長頸0416 發生咩事?

世越號3周年
成日都未睇就鬧
梁生入嚟可能好夾呢

反唔反都好,而家rm純粹係吊命,就算搵返gary,keep住7個人繼續做,我覺得都係差唔多。太耐喇咩都試過,難啲有咩大突破。

所以斬左rm開過套rm2/其他節目好過
一黎有突破
2黎唔會再整臭rm個朵
Running Man E347 預告

실제상황! 리얼 당일치기 출국 ‘글로벌 미션’ 《Running Man》런닝맨 EP478

https://www.youtube.com/watch?v=KvlWeTOjVVg
成日都未睇就鬧
梁生入嚟可能好夾呢

所以斬左rm開過套rm2/其他節目好過
一黎有突破
2黎唔會再整臭rm個朵

依家RM個名已經臭哂
【韓流】今日登場救收視?《RM》導演對新成員有讚冇彈

韓國綜藝節目《Running man》(RM)早前決定加入兩位新成員,包括搞笑藝人楊世燦及韓劇《下女們》女星全昭旻,與原先6位成員以「6+2」形式進行拍攝,作為節目改版嘅第一步,而楊世燦、全昭旻加入後嘅《RM》於今日首播。

節目播出前製作組率先公開預告相,只見8位成員參與「外貌排名」嘅環節,「國民MC」劉在錫為咗要排得前啲,更踩全昭旻比佢醜樣,令全場爆笑,雖然全昭旻勁力否認,不過其他成員就一條心夾擊全昭旻,令佢大感挫折。

同時,《RM》導演日前就加入新成員受訪,表示:「呢段時間同其他6位成員傾咗好多,亦試過唔同模式嘅拍攝方式。不過因為咁多年都係同一班成員,我哋認為需要加入新血,為節目帶來新動力,所以最終加入楊世燦及全昭旻。」續指:「其他6位成員都好歡迎新成員嘅加入,甚至楊世燦係劉在錫及金鐘國極力推薦嘅人選。對於加入新成員受到忠實粉絲及海外粉絲嘅不滿,我哋都好擔心兩位新成員會受到傷害,不過楊世燦、全昭旻兩人喺節目表現好好。」對兩位新成員有讚冇彈。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170416/56572177

韓國綜藝節目《Running man》(RM)早前決定加入兩位新成員,包括搞笑藝人楊世燦及韓劇《下女們》女星全昭旻,與原先6位成員以「6+2」形式進行拍攝,作為節目改版嘅第一步,而楊世燦、全昭旻加入後嘅《RM》於今日首播。

節目播出前製作組率先公開預告相,只見8位成員參與「外貌排名」嘅環節,「國民MC」劉在錫為咗要排得前啲,更踩全昭旻比佢醜樣,令全場爆笑,雖然全昭旻勁力否認,不過其他成員就一條心夾擊全昭旻,令佢大感挫折。

同時,《RM》導演日前就加入新成員受訪,表示:「呢段時間同其他6位成員傾咗好多,亦試過唔同模式嘅拍攝方式。不過因為咁多年都係同一班成員,我哋認為需要加入新血,為節目帶來新動力,所以最終加入楊世燦及全昭旻。」續指:「其他6位成員都好歡迎新成員嘅加入,甚至楊世燦係劉在錫及金鐘國極力推薦嘅人選。對於加入新成員受到忠實粉絲及海外粉絲嘅不滿,我哋都好擔心兩位新成員會受到傷害,不過楊世燦、全昭旻兩人喺節目表現好好。」對兩位新成員有讚冇彈。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170416/56572177

在石果然有份

佢前世肯定欠左梁生兩兄弟

RM係要新idea

唔好再以嘉賓為主,要創造為成員建立新定位既題材

新成員幫助有限

搵個gagman搞gag

不如睇尋笑人
#宋智孝# 今日合照 (cr. ins chanyangw.d)
INS文字重點:
「宋智孝真的是一位很好的人
非常隨和也很照顧工作人員
果然是位好演員,現場氣氛也製造的很好」

RM新片頭

http://v.youku.com/v_show/id_XMjcxMDI2Nzk2OA==.html

節目的主PD由小胖PD(李煥鎮) 變成 鄭哲敏PD(329期金鐘國拍賣環節獲得演唱會告白的PD)擔任,朴龍宇PD離開Running man。
【梁世讚全昭旻首次亮相《RM》 擔心節目組為大騙子】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=328394
唔知今集收視點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞