召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
梁世燦仆街死啦
可以唔洗睇RM了
垃圾SBS
只係希望新人做到多D火花, 搞番好少少本地收視先
妖 好唔鍾意梁氏兄弟
無挑係咁宜家rm又
妖 好唔鍾意梁氏兄弟
無挑係咁宜家rm又

加埋CS(犯罪現場) S3
對新加入既女仔感覺暫時幾好
男既收收皮先
對新加入既女仔感覺暫時幾好
男既收收皮先

我都覺
今集個反轉感覺太刻意

睇完新成員預告對梁世贊更加反感,搵阿哥教路

直情係假啦 明明個男演員俾佢地追住撕左
之後結尾又突然有個shot係拎住枝人蔘

dara同佢地分開無耐 佢地已經寫左死亡筆記
正路邊有真係咁快搵到最後checkpoint仲完成埋任務
真係搵到又唔播埋佢點過?

個反轉真係假撚到

專登拍兩個shot

唔似係假喎 追住撕個到 已經拎住個盒

認真睇你會發覺都唔連貫 最尾佢拎住個盒行去門口對光洙石鎮已經話搵到啦完左
前面播既就變左係藍組三個追佢去門口

總之是但1 shot 係補拍
我諗係前面播追住撕個段似補拍多d
夾硬做到好似藍隊贏咁
要石鎮寫死筆但佢突然消失個度都好唔順暢
今集個反轉感覺太刻意

睇完新成員預告對梁世贊更加反感,搵阿哥教路

直情係假啦 明明個男演員俾佢地追住撕左
之後結尾又突然有個shot係拎住枝人蔘

dara同佢地分開無耐 佢地已經寫左死亡筆記
正路邊有真係咁快搵到最後checkpoint仲完成埋任務
真係搵到又唔播埋佢點過?

個反轉真係假撚到

專登拍兩個shot

唔似係假喎 追住撕個到 已經拎住個盒

認真睇你會發覺都唔連貫 最尾佢拎住個盒行去門口對光洙石鎮已經話搵到啦完左
前面播既就變左係藍組三個追佢去門口

總之是但1 shot 係補拍
我諗係前面播追住撕個段似補拍多d
夾硬做到好似藍隊贏咁
要石鎮寫死筆但佢突然消失個度都好唔順暢

一開始睇冇理到
但睇完你地講之後
今集前面真係睇到瞓咗
個final mission又ok嘅
突然嚟個撕名牌都唔錯

後面running mate
強調係running mate
一知道要加成員真係好嬲
不過睇到其他巴打講加新女成員可能有助智孝定位
諗返都應該幾好嘅
不過個男
知道呢啲綜藝定位一定要有人做
不過真係唔知點解唔中意佢
可能係先入為主

可惜就算新加嘅幾好笑
我覺得都唔似rm
妖 好唔鍾意梁氏兄弟
無挑係咁宜家rm又

加埋CS(犯罪現場) S3

唔撚係呀 我睇咩綜藝 佢兩兄弟都阻q 住曬
聽到加新member 嚇左跳 女個個仲要係幾集前同光洙partner個個
對佢印象好好 仲特登返睇佢14年嘉賓個集 好直接好玩得 幾鍾意佢 個樣仲要唔差 皮膚好好
至於男個個就不語置評 睇下佢表現先
agger大半
條女睇到搭大巴嗰度聲都出唔到0反應
之前上嗰集跳乜柒大媽舞真心唧都笑唔出
好多反應都都好夾硬
放過我喇 RM前日已經大結局咗Lu拜拜
一個節目可以做5年始終有高低朝,俾你番工都唔會日日全盛期,,

rm雖然大家係咁屌,但如果無左一定好失落,有時d集數仲可以不斷翻睇,rm就係咁特別

死忠表示想快D完 我寧願原班人馬整第二個類型既節目/拍短劇

未完係因為個個仲想吸金 唔想完 咁既心態好睇極有限

agger
不要exploit舊成員
agger大半
條女睇到搭大巴嗰度聲都出唔到0反應
之前上嗰集跳乜柒大媽舞真心唧都笑唔出
好多反應都都好夾硬
放過我喇 RM前日已經大結局咗Lu拜拜

條女好真心膠喎 有呢D角色係度瘋狂比大神吐槽其實效果都幾好

fuck fuck fuck fuck fuck fuck

見到就憎,邊會有人同佢揮手呀

佢可能以為佢o係海外好有人氣

其實冇人會同佢揮手
大把人當佢係staff

其實冇人會同佢揮手
大把人當佢係staff

梁某嘉賓

其實冇人會同佢揮手
大把人當佢係staff

梁某嘉賓

d人心諗:條柒頭邊個黎 揮乜撚野手

化裝師 vj 打雜
梁生睇極都唔多順眼
梁生睇極都唔多順眼

寧願叫多D 大牌前輩例如:李敬揆 呢D上黎比人串下仲好
梁生睇極都唔多順眼

我對佢好一般
梁生睇極都唔多順眼

我對佢好一般

唔知點解呢度啲人唔鍾意佢
事實佢同朴明秀都係同一路線的綜藝人
睇佢啲節目成日串啲pd又或者被人串返佢都好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞