召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
我都投大肚一票

gary算好男人 有女友之後就唔再mc
唔同智孝當年同白生拍拖都照mc
不過前排gary先講笑問完智孝要唔要嫁俾佢

咁時間好快證明一切....

想知gary搵左個幾歲嘅
28+都接受到
千祈唔好好似香港果d男藝人咁父女戀

gary都係30幾啫
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

而家想鍾國同智孝一pair

7012入面智孝應該同鐘國最熟
兩個私下成日見面,又健身房又哂黑,連鐘國出歌智孝都去錄音室探佢(鐘國隻你太漂亮係寫緊智孝

不過熟到咁無避忌其實係有d似兄妹
另外tiny 哥本身好中意智孝

間中FF吓幾好

如果真係鐘國智孝結婚既話 到時真係退rm
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

兩個私下成日見面,又健身房又哂黑,連鐘國出歌智孝都去錄音室探佢(鐘國隻你太漂亮係寫緊智孝

間中FF吓幾好

邊度講過話鐘國隻歌係寫智孝架
好奇想知
我都投大肚一票

想知gary搵左個幾歲嘅
28+都接受到
千祈唔好好似香港果d男藝人咁父女戀

gary都係30幾啫

韓國計法今年40歲
恭喜Gary
Btw想入tg
id:xxxibspyxx
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

間中FF吓幾好

好奇想知

好耐啦,當時比記者捕到鐘國籌備緊隻牒時智孝成日出沒係佢間studio
所以隻牒一出個時就有人講,再加上歌詞係鐘國填
咁樣算唔算轉移左視線由加人去左Gary 到

利申:恭喜Gary 揾到真愛
我都投大肚一票

唔知智孝幾時有着落呢

間中FF吓幾好

好奇想知

好耐啦,當時比記者捕到鐘國籌備緊隻牒時智孝成日出沒係佢間studio

睇啲歌詞又真係會覺得似似地
(如果先入為主覺得係智孝既話)
但首歌12年出,無理由咁快一齊左掛...
今集個男guest好好笑
一開始點心個度玩9 haha 石鎮
睇到好肚餓 尤其炸魷魚
但烤肉火鍋有d噁心

冷血石鎮對普美
然後石鎮d頭髮無左笑到
之後haha揸jj
見到Haha媽媽好想佢再出演

搭車見到Rm有阿珠媽fans
但拖手仔遊戲 容陷愛應該好快會有固定loveline架啦

最後部夾公仔機真係好正
仲有最危險既地方就係最安全既

希望新主持可以有新火花 加油

間中FF吓幾好

好奇想知

睇啲歌詞又真係會覺得似似地
(如果先入為主覺得係智孝既話)
但首歌12年出,無理由咁快一齊左掛...

鍾國好似係上年係happy together 到講過兩三年前拍過拖,但係連在石都唔知
我唔係由第1集開始追rm
好似係勝利第1次上rm果集開始睇
有討論區後 得閒都有上黎講兩句
但後來的確係太一言堂
只要你唔係support7012 或姐講成員壞話
就會比人ban
久而久之就淨追post無留言

同意sbs應該從節目內容入手
但要搵到內容適合成員 觀眾又有興趣 唔容易
member’s week係一個好開始

至於加人 先唔評論加果兩個是否適合人選
(主觀意見覺得加個女會幾有火花 容陷愛有loveline)
但除左改革節目內容 改革節目成員 都係其中一種方法
我都想睇7012
但如果用7012做多100集?
結局都係等摺

加左成員後 節目內容會否改變 大家都未知
如果加左人 配合節目內容轉變 救得返rm
why not?

打咁大段野 我都預左會比人話我假rm飯
新人就唔好出聲
你都唔熟rm 等等

但我真係鐘意睇呢個節目
由讀書到出黎做野 每個星期一 (有時星期二)都會追睇

我都想7012 但現實係7012 member’s week完左後無再發展空間
與其話唔睇 杯葛 等等
我會抱住期待 睇下黎緊會否有其他火花
鐘國D LOVELINE次次都好癲 大家唔好咁認真 一陣又失望就慘

由尹恩惠>蔡妍>李孝利 真係個個都似 但個個都唔係

尹恩惠就係經典
蔡妍就單戀鐘國 , 最記得係鐘國當完兵出黎上左幾個節目 蔡妍都跟埋去
同李孝利最SWEET
@韓國me2day
【starnews】[LeeSSang實際上相當於解散?]6日某圈內知情人士透露,由LeeSSang成員Gary(姜熙健)和Gill(吉成俊)共同創立的Leessang Company自去年起實際上已經處於停業的狀態,公司運營的停止也意味著LeeSSang的"活動中斷".據悉LeeSSang已經遣散了公司的全部職員,曾在Leessang Company工作過的職員A某向starnews透露"現在已經沒有去Leessang Company上班的職員了,據我所知是因為音源收益會一直進入公司賬戶所以只有公司還存在著而已."另外據悉由兩人共同投資的位於首爾江南區新沙洞林蔭路的Leessang Company建築物最近也被標記為"出售",Gill目前在首爾上水洞創立了工作室"Masic Mansion",Gary則在新沙洞設立了"Yangbans Nation".隨後Leessang Company方面相關人員回應表示"Leessang Company的職員們雖然已經離開了公司,但公司整體並沒有被註銷,我認為日後LeeSSang活動的促進也存在著可能性,是否解散不太 楚,不是我們這邊可以進行表態的部分."

【體育東亞】6日Gary方面相關人員回應表示“Gary和Gill雖然現在分別設立了新的Label進行單獨活動,但官方上LeeSSang並沒有解散.”
@韓國me2day
【starnews】[LeeSSang實際上相當於解散?]6日某圈內知情人士透露,由LeeSSang成員Gary(姜熙健)和Gill(吉成俊)共同創立的Leessang Company自去年起實際上已經處於停業的狀態,公司運營的停止也意味著LeeSSang的"活動中斷".據悉LeeSSang已經遣散了公司的全部職員,曾在Leessang Company工作過的職員A某向starnews透露"現在已經沒有去Leessang Company上班的職員了,據我所知是因為音源收益會一直進入公司賬戶所以只有公司還存在著而已."另外據悉由兩人共同投資的位於首爾江南區新沙洞林蔭路的Leessang Company建築物最近也被標記為"出售",Gill目前在首爾上水洞創立了工作室"Masic Mansion",Gary則在新沙洞設立了"Yangbans Nation".隨後Leessang Company方面相關人員回應表示"Leessang Company的職員們雖然已經離開了公司,但公司整體並沒有被註銷,我認為日後LeeSSang活動的促進也存在著可能性,是否解散不太 楚,不是我們這邊可以進行表態的部分."

【體育東亞】6日Gary方面相關人員回應表示“Gary和Gill雖然現在分別設立了新的Label進行單獨活動,但官方上LeeSSang並沒有解散.”
@韓國me2day

好耐都冇正歌聽
7月,RM將在澳大利亞舉辦FM

wow
不過唔知入座率會有幾多呢..
鐘國D LOVELINE次次都好癲 大家唔好咁認真 一陣又失望就慘

尹恩惠就係經典
蔡妍就單戀鐘國 , 最記得係鐘國當完兵出黎上左幾個節目 蔡妍都跟埋去
同李孝利最SWEET

都知冇乜可能嘅
不過FF吓都幾好
真心覺得佢地好襯
但後來的確係太一言堂
就會比人ban

我都想睇7012
結局都係等摺

why not?

新人就唔好出聲
你都唔熟rm 等等

但我真係鐘意睇呢個節目

我都想7012 但現實係7012 member’s week完左後無再發展空間
與其話唔睇 杯葛 等等

其實我想睇既係佢地七個唔係running man
但後來的確係太一言堂
就會比人ban

我都想睇7012
結局都係等摺

why not?

新人就唔好出聲
你都唔熟rm 等等

但我真係鐘意睇呢個節目

與其話唔睇 杯葛 等等

其實我想睇既係佢地七個唔係running man

講得岩!

尹恩惠就係經典
同李孝利最SWEET

都知冇乜可能嘅
不過FF吓都幾好
真心覺得佢地好襯

蔡妍係鐘國當兵後上xman 玩solo dance 時全部用哂鐘國d 歌,感覺佢係真心中意鐘國,但鐘國無理過佢

感覺鐘國同d 可以食住佢既女仔好襯
孝李,智孝,真英都有呢種感覺
萌點係鐘國奈女仔唔何,跟住d 女就得寸進尺

尹恩惠就係經典
同李孝利最SWEET

都知冇乜可能嘅
不過FF吓都幾好
真心覺得佢地好襯

蔡妍係鐘國當兵後上xman 玩solo dance 時全部用哂鐘國d 歌,感覺佢係真心中意鐘國,但鐘國無理過佢

感覺鐘國同d 可以食住佢既女仔好襯
孝李,智孝,真英都有呢種感覺
萌點係鐘國奈女仔唔何,跟住d 女就得寸進尺

其實同鐘國最襯肯定係洪真英 一黎可以食住鐘國
二黎應該都幾持家 識煮野食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞