召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike

講樣其實佢真係一般 方面 鼻扁
係覺得佢d反應言行有綜藝效果
反而梁今集一開波爆人腳大臭腳好反感

比起誣陷光洙算得D咩
而且佢地係朋友 完全唔覺有咩問題

佢地本身咁熟 都反感?
反到上面

張度妍本身係笑星 , 點會介意呢啲野

去到搵鞋嗰度佢重複左幾次唔好再提 唔通呢d又係節目效果?

佢本身係笑星之餘
本身都係一個女人
好難唔介意

誣陷光洙 同 不良智孝點黎 不如你地返轉頭睇下

光洙咪又係屈智孝飲酒食煙講粗口 唔通智孝唔係女人?

有時反唔係唔得 俾D理據囉

個陣光洙智孝仲要未熟 人地依家呢兩個本身已經係朋友

要睇埋人接唔接受囉
如果當時人接受咪可以變做一個梗/笑點
理據呢家野要理解下先好擺出黎 唔好搵到d相似嘅例子就當理據

我唔覺得智孝受喎 智孝嬲到打人都受?

咁我覺得全昭旻嘅存在感比lizzy高,
制作組係佢入黎前已經諗左定位俾佢 (女版光洙),但lizzy果時要自己搵
至於佢part智孝係米輸蝕就好睇你鐘意邊類型
韓國果邊都幾buy佢,甚至naver d 新聞同sbs d片下面都有唔少人留comment話有全昭旻嘅話智孝可以下車
我就係因為naver果邊D罵戰太擊所以轉左黎呢度傾
我覺得如果全係lizzy果時加入未必會輸
但而家先入就一定會少左7年嘅默契同彼此之間嘅認識,
佢勝係勝在新鮮感, 所以之後會點就要繼續睇落去先知
咁當然對於一直有追開嘅人黎講, 都會鐘意智孝多D , 即係我
但對於中間跳左車嘅人, 昭旻嘅加入可能係令佢地睇返嘅因素
至於樣貌呢樣野係好主觀
我覺得昭旻就算上左妝都只係可愛同得意, 稱唔上靚, 素顏同智孝更加冇得比

既然加人已成定局, 我都希望佢愈做愈好啦

講樣其實佢真係一般 方面 鼻扁
係覺得佢d反應言行有綜藝效果
反而梁今集一開波爆人腳大臭腳好反感

比起誣陷光洙算得D咩
而且佢地係朋友 完全唔覺有咩問題

佢地本身咁熟 都反感?
反到上面

張度妍本身係笑星 , 點會介意呢啲野

去到搵鞋嗰度佢重複左幾次唔好再提 唔通呢d又係節目效果?

佢本身係笑星之餘
本身都係一個女人
好難唔介意

誣陷光洙 同 不良智孝點黎 不如你地返轉頭睇下

光洙咪又係屈智孝飲酒食煙講粗口 唔通智孝唔係女人?

有時反唔係唔得 俾D理據囉

個陣光洙智孝仲要未熟 人地依家呢兩個本身已經係朋友

大佬
佢嗰d誣陷明顯假膠啦
真心同假膠都唔識分?
鐘國搽指甲油又係真?
係咪你先要重睇呀?
同今次揭人瘡疤好唔同

光洙就係假膠 , 梁就唔係假膠??

你點知件事真定假?

你唔俾梁都假膠?

即係你鍾意光洙 所以光洙就係假膠

你唔鍾意梁 梁就係揭人瘡疤?

係咪傻撚左呀你地
要搵例子應該搵王智慧同光洙嗰次
嗰次互爆光洙發哂火 王智慧都即刻收左聲
唔通你地又話係節目效果撐王智慧咩?

光洙發火
https://youtu.be/LptuoUpX7JM
光洙嬲到咁仲笑足佢幾年
睇黎佢地實好憎對方
光洙嬲到咁仲笑足佢幾年
睇黎佢地實好憎對方

明顯唔係堅嬲 不過haha有時真係好仆街
光洙嬲到咁仲笑足佢幾年
睇黎佢地實好憎對方

haha個定位好慘架

光洙發火

點? 又想話唔係堅嬲???
光洙嬲到咁仲笑足佢幾年
睇黎佢地實好憎對方

haha個定位好慘架

係 其實佢係邊套綜藝都好有發揮

以前唔鐘意佢咩浪蕩haha 覺得佢睇落好猥瑣
但愈睇愈覺得其實佢真係好努力 有好重要既作用 但佢形象俾人感覺就係小聰明走精面

光洙發火

你話點就點啦

光洙發火

你話點就點啦

其實拗落去都無意思
觀點唔同
我覺得如果真係好嚴重我覺得會剪或要求剪走佢,如果冇剪到,可以播出黎嘅話對當事人嘅影響應該都唔會話好大。綜藝節目呢啲野好平常,我又唔覺呢下好過份。或者梁生本身就係罪所以做啲咩野都係罪喇。
真心 幾高質
兩個新老么同大家幾有火花 尤其昭旻

智孝推介個地方比pd
然後光洙話叫智孝去捉蟲 笑死我
但愈睇愈覺得兩女真係兩個style

未開估會覺得度妍會簡鐘國做嘴唇第一位
石鎮收入最低 勁慘
最好笑係在石最高收入歡呼左但比人罰

雙石大叔同老么幾正
仲有原來來有香港
我逐個地方睇 有歐洲
希望佢地真係黎

中國台灣
Btw對住昭旻有d顯得雙石搞唔掂
有時兩個o左嘴真係笑死

全部都係海女個度好好笑 好仆街
石鎮撞柱
然後突然we are the world
好好笑呢3個
昭旻在哪裡

同睇佢地講lang真係好好笑
好雞同鴨講
講臭豆腐講到好似粗口

收視好似升左
繼續加油
智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

佢哋嗰組係咁話「唔知另一組做緊咩呢」
好正

佢勁落力
在石仲記得傻瓜光洙個集

仲有幕係gary按摩
明明gary依幾日ig都有share haha同skull啲野,做咩會話佢地冇晒聯絡
好彩智孝終於醒 識得講下嘢搶鏡頭

今集係幾有趣味性

全昭旻而家天然呆個勢好強勁 開頭話要照顧兩老 去到就同王鼻在錫跳哂線喺大阪搖擺身體 搭車上機無邊界搭訕 石鎮轉身下體撞柱 在錫模仿昭旻極速打完招呼再側身道歉

今集佢地個組合擦哂火花 行行下唔見人在錫都笑言嚟到大阪問得最多係鈴本浴場同昭旻喺邊

對佢好感度真係與日俱增 梁世燦就最好自己玩隱形啦

其實梁生so far都無野
做乜要咁

今集係幾有趣味性

全昭旻而家天然呆個勢好強勁 開頭話要照顧兩老 去到就同王鼻在錫跳哂線喺大阪搖擺身體 搭車上機無邊界搭訕 石鎮轉身下體撞柱 在錫模仿昭旻極速打完招呼再側身道歉

今集佢地個組合擦哂火花 行行下唔見人在錫都笑言嚟到大阪問得最多係鈴本浴場同昭旻喺邊

做乜要咁

因為佢阿哥

光洙發火

收皮啦傻西屌你老母個西仲臭鳩過佢隻腳呀
我覺得如果真係好嚴重我覺得會剪或要求剪走佢,如果冇剪到,可以播出黎嘅話對當事人嘅影響應該都唔會話好大。綜藝節目呢啲野好平常,我又唔覺呢下好過份。或者梁生本身就係罪所以做啲咩野都係罪喇。

出得街應該無嬲,rm 嘉賓怕影響形象都唔知剪走左幾多
當事人都無嬲d fans就玻璃心

今集係幾有趣味性

做乜要咁

因為佢阿哥

其實集集播完都屌一輪真係好煩
追個post都幾版屌佢
集集都咁嘈好咩
何況你地都識得話係佢呀哥
咁就唔好拉埋黎講啦... 明明兩樣野黎

Gary又應 啲人鬧夠未啊

今集係幾有趣味性

做乜要咁

因為佢阿哥

其實集集播完都屌一輪真係好煩
追個post都幾版屌佢
集集都咁嘈好咩
何況你地都識得話係佢呀哥
咁就唔好拉埋黎講啦... 明明兩樣野黎

客觀睇 加左新2 人多左火花
哈哈同梁幾夾 在石光豬石填同全 好夾
最緊要唔會又搵 guest上 一有電影/電視劇宣傳 9成悶
全昭旻 暫時既表現係已經超晒班嫁啦
細梁生比較之下 唔係好特出 冇太多印象佢做過咩
但起碼唔算有壞印象 好過佢阿哥好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞