召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
留名睇收視
幾時會有中字
想睇埋先瞓

有啦
幾時會有中字
想睇埋先瞓

有啦

邊度可以睇到

DLKOO 有bt seed
我多數起 HELLOIDOL 睇
宋智孝接近消失咁濟
個女嘅真心幾好笑
屌你 真係夠膽死嗌9012
老實講覺得今集都算係OK
智孝d鏡頭都唔算少
覺得姓梁既大半集都係不知所措,
扮震驚 其實根本唔知比咩反應好

兩兄弟
其實新嗰兩個都好被動
不過初黎報到冇理由咁主動 實比人話鵲巢鳩佔
所以都可接受
男嘅接波接得好差 學樓上話齋係度扮震驚
d reaction好似下下得擘大個口得個窿咁
之後講屋企人扯火又唔好笑
女嘅接波算接得ok 但係真係要下下提佢個名拋波落佢度佢先識接
其他人提出話題佢唔識搭下嗲
其實新嗰兩個都好被動
不過初黎報到冇理由咁主動 實比人話鵲巢鳩佔
所以都可接受
男嘅接波接得好差 學樓上話齋係度扮震驚
d reaction好似下下得擘大個口得個窿咁
之後講屋企人扯火又唔好笑
女嘅接波算接得ok 但係真係要下下提佢個名拋波落佢度佢先識接
其他人提出話題佢唔識搭下嗲

女既做開演員唔會expect佢一固定就咩都做得好
男既做開綜藝都係咁
================KBS2=================
16:50 一部 超人回來了 9.5% (+0.2%)
18:20 二部 兩天一夜3(簡稱213) 13.9% (-0.9%)

=================SBS=================
16:50 一部 Running Man(上) 3.9% (+1.1%)
Running Man(下) 5.4% (+2.0%)

18:20 二部 Fantastic Duo 2(上) 3.7% (-0.7%)
Fantastic Duo 2(下) 6.4% (-0.9%)
21:15 我家的熊孩子(上) 12.1% (變動時段,原週五播出)
我家的熊孩子(下) 18.9% (變動時段,原週五播出)

=================MBC=================
16:50 一部 蒙面歌王(上) 7.6% (-0.4%)
蒙面歌王(下) 11.5% (-2.1%)

18:45 二部 隱秘而偉大 5.8% (-2.1%)
其實覺得唔錯
不過鐘國竟然嗌9012
但好難接受佢地係rm member
宜家覺得係固定guest
唔知呀 只希望會愈黎愈好
覺得姓梁既大半集都係不知所措,
扮震驚 其實根本唔知比咩反應好

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀
https://youtu.be/dL-sb5hwMYM

今集呢part笑死我

睇黎大家都想睇下加左人會有咩化學反應

睇黎大家都想睇下加左人會有咩化學反應

其實依個只係正常收視

係咪講緊鍾基同Lizzy

【tvreport】[<我們結婚了4>5月6日終映!]17日MBC電視台方面表示"<我們結婚了>第4季確定將於5月6日播出最後一期節目."並表示"<我結>是一檔陪伴了大家很久的節目,為了能給節目帶來新的變化,也為了重整改組,準備新季度的節目,決定將以第4季終映.並不是結束而是新的開始,請大家諒解."據悉明星假想夫妻生活真人秀<我們結婚了>於2008年開播,目前Sleepy&李國主-孔明&鄭惠成-崔民勇&張度妍正在出演中.另外接檔<我結>的節目目前還在商討中.

同RM一樣都係得fans會睇既節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞