召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
雖然 好中意大神
但 寧願早d 摺個show

Agree

長痛不如短痛

睇住RM為個$$搞到咁墮落

個陣第一次搞智孝同鐘國單野就應該摺埋
根本就係最好既結局,而家咁夾硬又加人 搞到幾撚肉酸
梁氏兄弟有咩特別 特別多人憎?好似都幾多show做
梁氏兄弟有咩特別 特別多人憎?好似都幾多show做

佢地存在就已經乞人憎.......

終於可以真真正正放棄running man

Running man Bye Bye

我用星期一的習慣改睇韓劇

甚至係新一套犯罪現場好過

我都開始唔睇了
GARY走 =7012完
最新果集= RM完
下一集當新一套野睇算
我仲未睇最新果集

不過今次係有時間都唔想睇

加埋你地話好悶

打算放長假先快睇,仲要睇下果刻有冇mood

有冇其他綜藝介紹下

最近連無挑都少睇左
全昭旻上次上黎先話冇job做 轉個頭就做固定

佢果刻已經知自己會固定嫁啦

Confirmed???
我仲以為係佢係節目度話自己無所事事隨傳隨到所以製作組先搵佢添
終於可以真真正正放棄running man

Running man Bye Bye

我用星期一的習慣改睇韓劇

甚至係新一套犯罪現場好過

我都開始唔睇了

新一套犯罪現場都有梁生
最新果集= RM完
下一集當新一套野睇算

上星期發生兩單野

果刻覺得追左好耐既RM真係徹徹底底咁完左

我好想抱住初心睇RM

但由果刻起"初心"既RM,每個人純粹為左令個節目繼續生存而努力咁跑落去既RM已經唔見左啦
全昭旻上次上黎先話冇job做 轉個頭就做固定

佢果刻已經知自己會固定嫁啦

Confirmed???
我仲以為係佢係節目度話自己無所事事隨傳隨到所以製作組先搵佢添

搵人到應承都要時間

佢果集應該係未上工先實習
最新果集= RM完
下一集當新一套野睇算

上星期發生兩單野

我好想抱住初心睇RM

但由果刻起"初心"既RM,每個人純粹為左令個節目繼續生存而努力咁跑落去既RM已經唔見左啦

當年睇第一集係金秀賢花美男運動會 笑到我... 個時開始唔訓都睇埋舊果d...
再認識埋韓國其他野 到依家只係為追而追
最新果集= RM完
下一集當新一套野睇算

上星期發生兩單野

我好想抱住初心睇RM

當年睇第一集係金秀賢花美男運動會 笑到我... 個時開始唔訓都睇埋舊果d...

睇最近聖誕節果集,同haha玩心靈感應
仲有一集,佢地7個要困住間屋入面,玩全體一致,在石跳繩果part
果啲先係最想睇到既野,唔知大家點睇
最新果集= RM完
下一集當新一套野睇算

上星期發生兩單野

我好想抱住初心睇RM

睇最近聖誕節果集,同haha玩心靈感應
仲有一集,佢地7個要困住間屋入面,玩全體一致,在石跳繩果part
果啲先係最想睇到既野,唔知大家點睇

一開始玩one chance都好正

全場一致果集都係經典
而家睇rm 下下都飛住睇了
而家睇rm 下下都飛住睇了

已經睇睇下瞓著左, 唉...

fuck fuck fuck fuck fuck fuck

見到就憎,邊會有人同佢揮手呀

佢可能以為佢o係海外好有人氣

其實冇人會同佢揮手
大把人當佢係staff

梁某嘉賓

d人心諗:條柒頭邊個黎 揮乜撚野手

化裝師 vj 打雜

VJ 化裝師都好過佢

權列 基鎮 劉石都好過見到呢條友

點解收視咁低
話說一開始見到兩大山脈一組
心諗應該會搶曬鏡
但又幾平均
Easy brother

問答題個個韓在石咁勁既
然後個part點解我覺得好喊濕
黑點白底 D棒上下移動 VR
不過監獄三人加智孝捉手game好sweet
以後應該少d見

撕名牌
但拎住個gip周圍走勁慘
仲有language個度真係好好笑

最後新人個度
條女又ok既
同光洙應該loveline走唔甩

條仔睇左陣又未睇到有幾黑人憎
希望多兩個人有下新火花 刺激下收視
加油rm
之前智孝贏左張東南亞旅行卷 希望有特輯
鐘國今集好可愛 傻更更自己周圍走 唔知成隊人刮緊佢

呢part係幾好笑 on99咁
中分左同埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞