召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
其實成員變動都預左,簡單咁諗,維持現狀個收視都係冇起色,咁係成員度做入手,先唔講加啲人岩唔岩先。呢個行動都係博一博姐,維持現狀都係差,我博一博就算係1%機會有起色都叫做有機會啊。同埋我覺得就算加左人之後,個收視差極都應該同之前出入唔大。

作為fans緊係唔想佢加人,就算做唔到落去我都想係以舊成員作結束。但如果高層想以rm嘅名義做落去,肯定唔會維持現狀,換人或加人係想有種接棒嘅feel
其實成員變動都預左,簡單咁諗,維持現狀個收視都係冇起色,咁係成員度做入手,先唔講加啲人岩唔岩先。呢個行動都係博一博姐,維持現狀都係差,我博一博就算係1%機會有起色都叫做有機會啊。同埋我覺得就算加左人之後,個收視差極都應該同之前出入唔大。

作為fans緊係唔想佢加人,就算做唔到落去我都想係以舊成員作結束。但如果高層想以rm嘅名義做落去,肯定唔會維持現狀,換人或加人係想有種接棒嘅feel

其實佢依家咁做即係抄無限挑戰 雖然無限挑戰不停轉成員 但我接受到 係因為成員本身問題退出再加入新血救收視
但rm係好核突地做左對唔住成員嘅事再搵多兩個新人加入救收視 成件事唔同哂 會有啲反感 但收視決定一切 希望可以救得返同好似無挑咁成為長壽綜藝
問題重點從來都唔係加人,而係加咩人,上次單嘢已經令fans好反感,今次仲要加兩個唔討好,如果係加lizzy同仲基,我諗大把人支持
問題重點從來都唔係加人,而係加咩人,上次單嘢已經令fans好反感,今次仲要加兩個唔討好,如果係加lizzy同仲基,我諗大把人支持

仲基肯翻嚟同你做先算啦 忙到咁去拍劇唔好

仲基肯翻嚟同你做先算啦 忙到咁去拍劇唔好

我舉個例子啫,人選真係好重要,如果無好嘅人選就不如唔好加

所以真係寧願之前個次智孝鍾國傾唔掂 完咗rm去 俾個美好既7012結局我地
sbs到時可以開過另外一個節目 再搵返其中2,3個入去做 全部就應該冇咩可能

本來係,但明顯係sbs唔想放棄個水喉,以接棒方式嘅做法,繼續以rm名義搵錢
我覺得即使要加人都應該搵d熟既,上過幾次running man既先收貨囉
例如,李昇基,度姸都攪笑啦

依家果兩個本身都唔出名,真係好無吸引力
依家感覺係一家人無啦啦加2個外人
我地就睇唔到佢地心靈相通,7012既場面
我覺得即使要加人都應該搵d熟既,上過幾次running man既先收貨囉
例如,李昇基,度姸都攪笑啦

依家果兩個本身都唔出名,真係好無吸引力

比我簡都唔會簡呢兩個
一個成集懶型
一個好嘈同我唔鍾意呢款搞笑方法
其實出唔出名都唔關事啦
rm7個有大部份本身都唔出名啦
都係唔加人最好

haha最中意嗌嘅7012

冇得再嗌真係好傷心

冇得再嗌真係好傷心

叫節目組嗌9012
梁世贊好惡頂
全昭旻還好

冇得再嗌真係好傷心

叫節目組嗌9012

好嘔心
全昭旻係咪上幾集黎過嗰個?
佢出賣光洙好好笑 同埋一開波話自己冇野撈係度玩 都幾搞笑

Gary公布自己結婚
我既智孝啊

Gary公布自己結婚
我既智孝啊

http://www.wishnote.tw/#!/menu=landing&content_id=64865
Gary結婚

恭喜

仲以為佢未玩夠唔會定落嚟
點知原來

幾時先到國兒
rm.....
一日唔死都仲有花生食
goodbye monday couple
下車原來為結婚
咁都冇咁odd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞