召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
https://youtu.be/dL-sb5hwMYM

今集呢part笑死我

智孝好耐冇咁活躍

睇黎大家都想睇下加左人會有咩化學反應

其實依個只係正常收視

真係上集收視太恐怖
希望rm會愈黎愈好
睇完今集覺得有啲轉向無挑咩咩特輯嘅形式
好似幾好咁
集集一個主題真係有幾多諗法都好快見底
不過又會搞到好似無挑
唔知呀 個人諗法
希望rm會變好
仲有新一期好想睇多啲問答嗰環節
好正
好似好多料爆
其實公道少少講新加入果兩個其實效果都唔錯
鐘意7012唔好屌我
屌你 真係夠膽死嗌9012

係咪講緊鍾基同Lizzy

竟然會係有人中意RM呢個節目(後期集集都食+泥潭 好多時候都會飛
唔係為佢地真心點會睇到而家(上個禮拜)
今集幾好睇,好耐冇係咁笑

同埋昭旻幾cute
屌你 真係夠膽死嗌9012

係咪講緊鍾基同Lizzy

如果全世界得番rm 懵鐘肯定一齊
覺得姓梁既大半集都係不知所措,
扮震驚 其實根本唔知比咩反應好

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

比我排我都係排佢最尾喎 有咩問題

終於7012都好似屁一樣咁放完

一入黎就轉玩9012.....好彩冇去fansmeeting畀人呃錢
因為知道海外fans唔like,fansmeeting就繼續玩7012

韓國人冇反應,就玩9012

$B$果然

同埋昭旻幾cute

佢上兩次黎講野嘅思維都好跳脫 幾期待佢之後嘅表現
未加嘉賓前個幾集咪幾好
Member weeks個陣真係集集都追
希望season 2係果邊做得住
唔洗斬
昭旻唔錯,但見到個男嘅真係想嘔
見到姓梁兩兄弟 就 搞到無挑同rm都唔想睇

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same
其實我覺得RM 成員唔算差

好想睇多啲個part 不過後面cut咗
仲諗住睇吓預告圖個懵鐘係點黎
因為知道海外fans唔like,fansmeeting就繼續玩7012

韓國人冇反應,就玩9012

$B$果然

不過係鐘國講

事實係又真係幾震驚
佢點會最樣衰呀

same
其實我覺得RM 成員唔算差

心目中 智孝 昭旻 鐘國 光洙 石鎮 haha 在石 梁世讚
終於7012都好似屁一樣咁放完

一入黎就轉玩9012.....好彩冇去fansmeeting畀人呃錢

見得幾多得幾多
心甘情願比SBS 掠水
都唔知仲有冇FM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞