召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike

Gary又應 啲人鬧夠未啊

求翻譯
昭旻有無ig?

求翻譯

同求

Gary覆「而家努力緊,多謝」
大家都好努力為RM好
每個星期笑下啦

We are the world~
上上水, 今晚搵時間睇先
[rgb(255, 192, 203)]真心 幾高質
兩個新老么同大家幾有火花 尤其昭旻

智孝推介個地方比pd
然後光洙話叫智孝去捉蟲 笑死我
但愈睇愈覺得兩女真係兩個style

未開估會覺得度妍會簡鐘國做嘴唇第一位
石鎮收入最低 勁慘
最好笑係在石最高收入歡呼左但比人罰

雙石大叔同老么幾正
仲有原來來有香港
我逐個地方睇 有歐洲
希望佢地真係黎

中國台灣
Btw對住昭旻有d顯得雙石搞唔掂
有時兩個o左嘴真係笑死

全部都係海女個度好好笑 好仆街
石鎮撞柱
然後突然we are the world
好好笑呢3個
昭旻在哪裡

同睇佢地講lang真係好好笑
好雞同鴨講
講臭豆腐講到好似粗口

收視好似升左
繼續加油
[/rgb(255, 192, 203)]

海女果part令我諗返起gary走果集,揀咩都係同一樣野

哈哈都有應tim wor

哈哈叫佢睇wechat wo,真係去左中國?

求翻譯

同求

gary唔係好少理haters㗎咩

求翻譯

同求

gary唔係好少理haters㗎咩

Fans黎架喎

好sad 竟然要喺ig留言叫佢睇wechat
差唔多要開新post啦喎
【韓票選最喜愛的電視節目 《舌戰》連續3個月位居榜首】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=331393
【XsportNews】[#李光洙# 將作為新登場角色出演電影<偵探2>] 26日,電影<偵探2>製作社表示,#李光洙# 確定出演<偵探2>.這部電影是2015年上映的<偵探:開端>的續集,李光洙將作為之前沒有登場的新角色出現在電影中.是他自2015年上映的電影<突然變異>後首次回歸電影螢幕.另,<偵探2>中#權相佑# ,#成東日# 將依然作為主演出演.

變左大陸ga

變左大陸ga

竟然唔係kakaotalk 係wechat
同埋gary post skull haha
haha要感動到打 "哥...ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ😭😭😭😭"
睇黎馬來西亞fanmeet 話聯絡唔到真係唔似假

變左大陸ga

變左大陸ga

竟然唔係kakaotalk 係wechat
同埋gary post skull haha
haha要感動到打 "哥...ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ😭😭😭😭miss you"
睇黎馬來西亞fanmeet 話聯絡唔到真係唔似假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞