召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
搵台灣fans幫我地噓下梁生啦

唔係以為佢自己好受歡迎

D fans唔係去見你
好耐無睇過有背叛嘅情景出現

撕名牌都冇喇 仲痴著把鬼咩
智孝本身都唔係特別多鏡頭
再加上佢一排電影/電視劇個排會更加靜
呢排好似拍緊電影

仲要睇埋同嘉賓熟唔熟

佢將來既份量都預左係咁先
好耐無睇過有背叛嘅情景出現

撕名牌都冇喇 仲痴著把鬼咩

畀一D有撕名牌心結既嘉賓突然......
一個節目可以做5年始終有高低朝,俾你番工都唔會日日全盛期,,

rm雖然大家係咁屌,但如果無左一定好失落,有時d集數仲可以不斷翻睇,rm就係咁特別
鐘國今集好可愛 傻更更自己周圍走 唔知成隊人刮緊佢
今日台灣咁熱重著咁長袖
辛苦死
其實今集下部都幾刺激 好耐未試過睇到有緊張感
今集個反轉感覺太刻意

睇完新成員預告對梁世贊更加反感,搵阿哥教路

直情係假啦 明明個男演員俾佢地追住撕左
之後結尾又突然有個shot係拎住枝人蔘

dara同佢地分開無耐 佢地已經寫左死亡筆記
正路邊有真係咁快搵到最後checkpoint仲完成埋任務
真係搵到又唔播埋佢點過?

個反轉真係假撚到
其實今集下部都幾刺激 好耐未試過睇到有緊張感

可惜觀眾已經畀上部悶走哂
一個節目可以做5年始終有高低朝,俾你番工都唔會日日全盛期,,

rm雖然大家係咁屌,但如果無左一定好失落,有時d集數仲可以不斷翻睇,rm就係咁特別

死忠表示想快D完 我寧願原班人馬整第二個類型既節目/拍短劇

未完係因為個個仲想吸金 唔想完 咁既心態好睇極有限

完左就一定唔會再有原班人馬

咁寧願佢換曬成班人
整rm2
再咁搞法em個朵真係臭曬

咁寧願佢換曬成班人
整rm2

rm2係無意思
依加班人仲睇都係因為果6個人
轉左人就唔會再有人睇,係一個全新綜藝
講真,做左咁多年,咩都玩過曬,keep住rm依個框架黎換人做一定唔會成功

咁寧願佢換曬成班人
整rm2

rm2係無意思
依加班人仲睇都係因為果6個人
轉左人就唔會再有人睇,係一個全新綜藝
講真,做左咁多年,咩都玩過曬,keep住rm依個框架黎換人做一定唔會成功

係冇意思架
我話想搞rm2但我都唔會睇
只係想rm有個好結尾咁
今集真係悶撚到
下集多兩個主持有啲怪
【《RM》濟州台灣大阪拍攝中 當日往返進行任務】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=326795
@joesone_7012

#런닝맨 #하하 #송지효 #양세찬 #runningman #haha #songjihyo

https://www.instagram.com/p/BStIVB9AMbx/

#宋智孝# 結束台灣行,抵達韓國
會唔會轉去平日播收視會好D
RM快閃離台!!! 和粉絲合照超羨慕 (cr. FB ETtoday星光雲)

http://www.weibo.com/tv/v/EDTrTlgKC?fid=1034:af8404186d7eb651d5d843be6eb6d454
RM快閃離台!!! 和粉絲合照超羨慕 (cr. FB ETtoday星光雲)

http://www.weibo.com/tv/v/EDTrTlgKC?fid=1034:af8404186d7eb651d5d843be6eb6d454

梁生條友係度享受緊RM既人氣
會唔會轉去平日播收視會好D

唔會再轉時段嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞