召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike

fuck fuck fuck fuck fuck fuck

見到就憎,邊會有人同佢揮手呀

佢可能以為佢o係海外好有人氣

其實冇人會同佢揮手
大把人當佢係staff

梁某嘉賓

d人心諗:條柒頭邊個黎 揮乜撚野手

咁佢又好難做既 唔揮手會俾人話大牌西面無禮貌
今集個反轉感覺太刻意

睇完新成員預告對梁世贊更加反感,搵阿哥教路

直情係假啦 明明個男演員俾佢地追住撕左
之後結尾又突然有個shot係拎住枝人蔘

dara同佢地分開無耐 佢地已經寫左死亡筆記
正路邊有真係咁快搵到最後checkpoint仲完成埋任務
真係搵到又唔播埋佢點過?

個反轉真係假撚到

專登拍兩個shot

唔似係假喎 追住撕個到 已經拎住個盒

認真睇你會發覺都唔連貫 最尾佢拎住個盒行去門口對光洙石鎮已經話搵到啦完左
前面播既就變左係藍組三個追佢去門口

總之是但1 shot 係補拍
我諗係前面播追住撕個段似補拍多d
夾硬做到好似藍隊贏咁
要石鎮寫死筆但佢突然消失個度都好唔順暢

rm已經悶到咁 悶到要拍戲咁補shot造假
今集個反轉感覺太刻意

個反轉真係假撚到

專登拍兩個shot

認真睇你會發覺都唔連貫 最尾佢拎住個盒行去門口對光洙石鎮已經話搵到啦完左

夾硬做到好似藍隊贏咁

全盛時期都應該有啦
梁生睇極都唔多順眼

寧願叫多D 大牌前輩例如:李敬揆 呢D上黎比人串下仲好

我對佢好一般

唔知點解呢度啲人唔鍾意佢
事實佢同朴明秀都係同一路線的綜藝人
睇佢啲節目成日串啲pd又或者被人串返佢都好好笑

我幾鍾意明秀哥
事實明秀哥串得起
梁生仲未
梁生睇極都唔多順眼

我對佢好一般

我幾鍾意明秀哥
事實明秀哥串得起
梁生仲未

朴明秀係幾過癮
梁生睇極都唔多順眼

我對佢好一般

我幾鍾意明秀哥
事實明秀哥串得起
梁生仲未

朴明秀係幾過癮

其實我係講緊李敬揆
梁氏兄弟我都好憎
今集個反轉感覺太刻意

個反轉真係假撚到

專登拍兩個shot

夾硬做到好似藍隊贏咁

全盛時期都應該有啦

呢樣唔知啦
但至少你唔好俾人知假啦
全昭旻上次上黎先話冇job做 轉個頭就做固定
全昭旻上次上黎先話冇job做 轉個頭就做固定

佢果刻已經知自己會固定嫁啦
【梁世讚做客《TWO MEN SHOW》談加盟《RM》感想】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=327060
@HA-ven愛河-河東勳中文首站

今天參加nolsoop粉絲簽名會

梁生睇極都唔多順眼

我對佢好一般

睇李敬揆佢最近果集認哥有少少改觀....綜藝能力

不過上年大賞串石鎮(光洙得獎之後)真係好無禮

fuck fuck fuck fuck fuck fuck

見到就憎,邊會有人同佢揮手呀

佢可能以為佢o係海外好有人氣

其實冇人會同佢揮手
大把人當佢係staff

梁某嘉賓

d人心諗:條柒頭邊個黎 揮乜撚野手

咁佢又好難做既 唔揮手會俾人話大牌西面無禮貌

actually......nobody cares
今集個反轉感覺太刻意

個反轉真係假撚到

專登拍兩個shot

夾硬做到好似藍隊贏咁

全盛時期都應該有啦

本身有D集數就有劇本

如金炳萬果集
雖然 好中意大神
但 寧願早d 摺個show

Agree

長痛不如短痛

睇住RM為個$$搞到咁墮落
@孔旻智中文網MinzyChina
#Minzy# INS更新,공민지씨의 컴백을 진심으로 축하합니다~ 민지야! 대박나라! 파이팅~ 컴온~ (유재석)
翻譯:真心祝賀孔旻智回歸~旻智呀!大發吧!加油!(劉在石)
來自劉大神的應援,我閨女這人緣,槓槓的

雖然 好中意大神

Agree

長痛不如短痛

由之前搞咁大單野就應該完 覺得梁細佬污染緊rm
@孔旻智中文網MinzyChina
#Minzy# INS更新,공민지씨의 컴백을 진심으로 축하합니다~ 민지야! 대박나라! 파이팅~ 컴온~ (유재석)
翻譯:真心祝賀孔旻智回歸~旻智呀!大發吧!加油!(劉在石)
來自劉大神的應援,我閨女這人緣,槓槓的

點解會特登支援既 又唔係同公司
好熟咩佢地?
雖然 好中意大神

Agree

長痛不如短痛

由之前搞咁大單野就應該完 覺得梁細佬污染緊rm

佢同佢大佬就好似污垢咁整極都整唔走之餘

仲要越沾越多
@劉在石吧_yoojaeseokBar

#劉在石的晚安故事# 第五話:西江大學錄製後記

Runningman E147期 130526 花美男運動會特輯 最後的拔河任務在西江大學錄製。

後記1: 有個人說他哥是西江大學的學生, 這次也參加了最後的拔河, 但是那個人的哥哥在拔河時沒有手套, 所以手很痛, 劉在錫看到後就把自己的手套脫掉給他, 說是自己不戴手套比較自在, 所以那個人就說要把那手套要當家寶。

後記2: 在300人按照順序分成每100人一隊時, 瞭解了為什麼劉在錫的偉大… 在學生出來前就一直說著』絕不能受傷, 小心點』, 先顧及學生們的安全, 然後學生們跑出來後也先確認學生有沒有受傷, 有人手機不見又幫忙找手機, 完全感動… 劉大神真的很辛苦… 要管學生… 要主持.. 還要幫藍隊加油…。 還有其實我和劉大神擁抱了!!!! 看到劉大神在和學生們擁抱時, 我也跑了過去..完全感動…雖然沒有拍照到有點可惜… (當時很多人衝過去要和劉在錫擁抱, 劉在錫也一一的擁抱握手), 由劉大神來做最後的整理。

@-禹醜醜
#禹智皓##ZICO# 《she's a baby》D-3!! 新歌將於4月13日韓國時間下午六點公開 :-)

新預告來啦!!!這次的嘉賓是劉在石!!劉在石聽著禹智皓的新歌說 是有種象牙白的感覺~ 大神學唱的時候我快要笑死了哈哈哈哈哈哈哈哈哈

http://www.weibo.com/tv/v/EDRTFmWqJ?fid=1034:14dcde7f128decd7e9b6db5735d321b5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞