召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
其實條女如果同個男既比真係謙好多既 又討好d
條仔應該只會比下去 兩個有對比
梁生睇極都唔多順眼

我focus左係佢下巴
好怪
雖然 好中意大神
但 寧願早d 摺個show

但首先要sbs諗到個新節目比佢先啦
之前智孝贏左張東南亞旅行卷 希望有特輯

好耐之前haha同gary都贏左去英國既卷,而家都冇左件事
大佬就話衰賭錢姐 細既衰咩?

衰個大佬
...
都未得閒睇最新果集

衰個大佬

same style

衰個大佬

佢衰在想學個大佬style 但事實上又無佢大佬既能力
梁世亨雖然黑人憎但至少綜藝方面係唔差 反應同講野
全世界都凈係話勁憎梁生
搞到個女人好似真係好好 好李光洙style咁
明明個女人都好春on9
利申 兩個都憎
全世界都凈係話勁憎梁生
搞到個女人好似真係好好 好李光洙style咁
明明個女人都好春on9
利申 兩個都憎

本身反對加成員

不過本身對梁生極度唔like
依加係running man season 2
RM EP346 <Running Mate -危險的房間>官方預告圖

睇完最新一集個新人介紹覺得條女d反應都幾有火花
而且個偷拍訪問睇到佢都好自量 知自己有咩唔掂
唔明樓上做乜要咁憎佢
反條仔係度車大炮就真係好on9 睇佢身型唔覺佢贏到能金鐘國囉 係度吹自己
唔明樓上做乜要咁憎佢
反條仔係度車大炮就真係好on9 睇佢身型唔覺佢贏到能金鐘國囉 係度吹自己

“偷拍“訪問 我都扮死狗喇
上個集佢出嚟跳個個乜春大媽舞眼都突埋
仲喺度R撈 我真係睇到
演員無戲拍走嚟拍綜藝 仲要搵RM搞
唔係綜藝試水訓練場喎大哥 (唔好攞光洙個啲都演員嚟講嗰陣rm新節目嚟
試下再諗佢再對上一次上rm做過乜有無印象 個男都叫做黑人憎到你記得佢
而家想拉高收視搵個出名啲或者綜藝人吖大佬 佢坐大巴個段全世界好氣氛得佢一個呆坐喺度
遲啲肯定長用恰光洙嚟做賣點
宋智孝鏡頭你都唔使睇得幾多
不過我唔會睇了 上星期日已經大結局咗
屌你老母祝長做長有
唔明樓上做乜要咁憎佢

仲喺度R撈 我真係睇到
唔係綜藝試水訓練場喎大哥 (唔好攞光洙個啲都演員嚟講嗰陣rm新節目嚟
試下再諗佢再對上一次上rm做過乜有無印象 個男都叫做黑人憎到你記得佢
而家想拉高收視搵個出名啲或者綜藝人吖大佬 佢坐大巴個段全世界好氣氛得佢一個呆坐喺度
屌你老母祝長做長有

偷拍個陣無神神搵埋佢大佬黎 想點
冇乜綜藝經驗嘅綜藝白紙
有飽滿綜藝經驗嘅老屎忽
邊個容易d染到rm嘅風格
我就覺得係前者
你搵到有好多經驗嘅老屎忽 一定會有自己嘅個人風格同主張
平心而論條女上兩次黎個綜藝效果都唔錯
第一次黎毒舌+直腸直肚 加埋大神嘅吐槽都幾有火花
上幾集背叛完光洙行衰運包尾又係幾好笑
跳大媽舞係大神叫佢跳
唔明樓上做乜要咁憎佢

仲喺度R撈 我真係睇到
屌你老母祝長做長有

我反而覺得OK WOR, R唔R撈呢D兩睇啦, 對上果集果陣佢應該已經知會加入,講下笑搞下氣氛同放下風姐, 一直以來都有好多嘉賓都講想做固定之類既說話,都係講下架姐
唔明樓上做乜要咁憎佢

仲喺度R撈 我真係睇到
屌你老母祝長做長有

我反而覺得OK WOR, R唔R撈呢D兩睇啦, 對上果集果陣佢應該已經知會加入,講下笑搞下氣氛同放下風姐, 一直以來都有好多嘉賓都講想做固定之類既說話,都係講下架姐

大媽舞係大神叫佢跳 唔通say no?
而家收視咁低 , 會唔會連嘉賓難請左

請嘉賓唔難,上去宣傳唔係俾啲韓國人睇,俾啲海外人睇。不嬲都唔算高,係海外多人睇過本地人睇

請嘉賓唔難,上去宣傳唔係俾啲韓國人睇,俾啲海外人睇。不嬲都唔算高,係海外多人睇過本地人睇

如果想sale海外應該會上到 但紅個d好似唔再成團上RM AOA,Apink,I.O.I 都係得個別1,2個上去 未試個成團人上 冇時間 唔知呢 但人地認識的哥哥次次都會見到齊人 最多miss 1,2個
唔明樓上做乜要咁憎佢

仲喺度R撈 我真係睇到
屌你老母祝長做長有

大媽舞係大神叫佢跳 唔通say no?

無話叫佢say no 姐係要格硬搵啲點幫佢搞gag但都做唔出笑唔出咁做乜綜藝呢
大把gag woman 大把叫得出名又有綜藝感嘅演員 學你話齋大把固定 點解搵佢
R撈唔係凈係講嗰下喇 佢做做下演員(雖然對上個套都係網劇仔 無啦啦做乜空降落嚟一集乜都無做過就話固定
咁佢女人女演員一個比咩定位佢 唔通真係女版光洙玩陰濕咩 加兩個新人兩個都做呢啲
上次所謂反轉嗰次我凈係feel到好撚蠢 個人感覺
不過大把人實覺得好pure乜乜柒柒
唔知 真係未入已經壞印象分 所以中意就中意飽佢 i quit
算喇 個個憎個男嘅實捧到條女十尺高
避走呢個po費事比人屌翻轉頭
咩都未播就反兩個新人
公平咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞