召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
加成員冇問題 你加姓梁的 真係趕客

佢大哥入左百想5強

佢背後好大靠山?

大神掛
今集宋智孝好似行行企企咁

開頭嘉賓揀人又被動

中間同在錫玩game可以幾乎零反應

成集圍埋主力影佢嘅鏡頭應該少過十分鐘

下集全昭旻入嚟固定 齋睇預告智孝已經坐埋一二邊笑笑口

雖然唔希望佢呢個元老比人炒 但係佢個角色定位越來越尷尬 本身冇乜鏡頭 而家仲多多個女角搶戲

另外個梁世燦就真係屎嚟 齋睇預告比人感覺係但求出位嘩眾取寵 自吹自擂 訪問搵埋個阿哥嚟唔知搏乜 開口又𥄫著脷串柒柒 最憎睇呢啲所謂嘅節目效果

全昭旻入嚟都話可以頂智孝啲shot 我對佢尚且有期望會有好效果 事前訪問謙虛不失禮數 冇信心慢慢run得順都會
個鳩人佢就完全入嚟幫個節目倒米 之前唔知佢定還是呀哥上嚟做嘉賓已經黑人憎 做埋固定等摺都得啦rm

啲節目組唔知諗緊乜撚嘢 你個劇本越寫越衰唔撚改 反為走去搵個鳩人入嚟谷收視 點撚樣谷呀大佬咁撚黑人憎條鳩人

今集唔係話太差個收視都跌到咁樣 有邊個人鍾意睇自己個偶像比個鳩人串完跟住嘻嘻嘻咁樣恥笑
個訪問真係好倒米
梁世燦同佢呀哥一樣串撚柒柒 認屎認屁
搵埋梁世亨黎 講到自己同大神好親咁
又話點樣氹哈哈送野比佢
雖然有啲講笑做效果feel
但確實幾討厭
今集宋智孝好似行行企企咁

開頭嘉賓揀人又被動

中間同在錫玩game可以幾乎零反應

成集圍埋主力影佢嘅鏡頭應該少過十分鐘

下集全昭旻入嚟固定 齋睇預告智孝已經坐埋一二邊笑笑口

雖然唔希望佢呢個元老比人炒 但係佢個角色定位越來越尷尬 本身冇乜鏡頭 而家仲多多個女角搶戲

另外個梁世燦就真係屎嚟 齋睇預告比人感覺係但求出位嘩眾取寵 自吹自擂 訪問搵埋個阿哥嚟唔知搏乜 開口又𥄫著脷串柒柒 最憎睇呢啲所謂嘅節目效果

全昭旻入嚟都話可以頂智孝啲shot 我對佢尚且有期望會有好效果 事前訪問謙虛不失禮數 冇信心慢慢run得順都會
個鳩人佢就完全入嚟幫個節目倒米 之前唔知佢定還是呀哥上嚟做嘉賓已經黑人憎 做埋固定等摺都得啦rm

智孝 不嬲都唔嘩眾取寵 始終佢都唔係完完全全個綜藝人 唔太識搞笑 鍾意智孝都係覺得佢夠真同努力
新加個女仔 有啲無里頭但幾搞笑咁
隊員變左 二女六男 分組都好似好啲 將來無嘉賓 睇佢地固定成員既活動應該都唔錯
男既就不予置評
今日拍攝分組情況:
光沬+鍾國+張度妍:濟州
鼻子叔+大神+全素敏:大阪
哈哈+智孝+梁世贊:?

韓國綜藝節目《Runnina Man》(RM)於2010年7月開播,因形式新穎曾經喺SBS電視台嘅王牌節目,雖然節目喺海外擁有高人氣,不過喺韓國嘅收視成績已大不如前。去年仲爆出成員宋智孝、金鐘國被炒魷風波、節目差啲被摺埋等是非,打算大改版嘅《RM》最終加入新成員楊世燦及全昭旻,希望有助挽救收視。

雖然兩名新成員已經於上周一投入拍攝,不過「6+2」形式嘅《RM》要下周日(16號)先播出,但噚日播出最新一集嘅《RM》第一、二部嘅收視率分別係2.8%及3.4%,比上周跌咗1.1%及1.7%,更跌至開播以嚟新低,令《RM》成為周日綜藝節目收視率排名包尾,不敵同時段嘅MBC《蒙面歌王》及KBS《超人回來了》。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170410/56544955
跟住成員黎拍既 VJ係咪換左哂 ,好似全部都唔同左人。
BTW 好耐冇見鍾國同在錫一組
@百度宋智孝官方貼吧

#宋智孝#今日RM拍攝在台灣? (cr. ins miran_0630)分組:劉在石+池石鎮+全昭旻(地點日本大阪)丶金鍾國+李光洙+張度妍(地點濟州島),此IG僅標示了智孝和哈哈,分組應為宋智孝+哈哈+梁世贊(待確認),不過這也太神奇了,其它兩組分別從仁川及金浦機場出發,都有不少飯拍,那他們到底是怎麽到台灣的阿?
今集暫時睇左7個字...超悶
希望睇多陣會好小小
其實我覺得節目組唔想褶埋個節目先加人 希望有新既化學反應 坦白講以往既7012佢地 之間做到既效果都大不如前 最新個集就係例子 有個位我差d睇到訓著
其實每個人都有VJ跟住怕 好公平 最後係睇制作組點剪 智孝個d 唔識做效果真係冇辦法
btw 梁世亨係韓國個邊好似都有人氣 唔少人支持 但海外就一面倒
其實我覺得節目組唔想褶埋個節目先加人 希望有新既化學反應 坦白講以往既7012佢地 之間做到既效果都大不如前 最新個集就係例子 有個位我差d睇到訓著
其實每個人都有VJ跟住怕 好公平 最後係睇制作組點剪 智孝個d 唔識做效果真係冇辦法
btw 梁世亨係韓國個邊好似都有人氣 唔少人支持 但海外就一面倒

感覺個女嘅都會想融合rm
但個男嘅係想rm融合佢咁
個男個樣好似智障
@百度宋智孝官方貼吧

#宋智孝#今日RM拍攝在台灣? (cr. ins miran_0630)分組:劉在石+池石鎮+全昭旻(地點日本大阪)丶金鍾國+李光洙+張度妍(地點濟州島),此IG僅標示了智孝和哈哈,分組應為宋智孝+哈哈+梁世贊(待確認),不過這也太神奇了,其它兩組分別從仁川及金浦機場出發,都有不少飯拍,那他們到底是怎麽到台灣的阿?

wow
@百度宋智孝官方貼吧

wow

新加人又分開玩? 不如頭一集玩GROUP GAME WARM UP下同比觀眾試下接受新人先啦
唔係有dara都唔睇
@百度宋智孝官方貼吧

wow

新加人又分開玩? 不如頭一集玩GROUP GAME WARM UP下同比觀眾試下接受新人先啦

呢集係新人入嘅第二集
第一集上星期拍完 下星期播
@百度宋智孝官方貼吧

wow

走到去日本拍
智孝本身都唔係特別多鏡頭
再加上佢一排電影/電視劇個排會更加靜
呢排好似拍緊電影
今集悶到
好耐無睇過有背叛嘅情景出現

搵台灣fans幫我地噓下梁生啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞