召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
想問下係咪有個TG group ?
可唔可以加入?
陰謀論
李準基同全慧彬係咪又係sbs為分散注意力嘅技倆
監獄列車好多人話雷聲大雨點少

其實2016年比較好睇既集數好多都係靠成員既火花搭救

無嘉賓唔駛講

GARY走果兩集唔駛講

7個人做無聊野爭食都可以好好睇

可惜RM設計永遠都唔係突出成員,而係突出嘉賓

我覺得16年尾到宜家其實質素都唔錯
可能因為有唔少係佢地自己玩

無嘉賓唔駛講

GARY走果兩集唔駛講

個焦點去翻成員到唔多唔少都高質左
陰謀論

對海外fans 黎講,WFC 佢地兩個
陰謀論

之前玄彬同姜素拉都係WFC
岩岩先追完上個POST

我又完全理解在石點解要攬住兩個姓梁wo

其實就係新靈童

舊靈童 就係 鐘國-HAHA 兩個分別跟左在石差唔多15年

老實講句 鐘國好早都講明 諗過退出 而且RM真係完既話 短期內唔會再做綜藝

在石都要搵返D新靈童助下陣先得架
岩岩先追完上個POST

其實就係新靈童

老實講句 鐘國好早都講明 諗過退出 而且RM真係完既話 短期內唔會再做綜藝

邊忽靈
岩岩先追完上個POST

其實就係新靈童

邊忽靈

師兄你錯撚晒重點喎 靈童只係一個代號

即係身邊既幫手囉
陰謀論

未夠班轉移視線喎
可唔可以加入?

係度留id

id:samuelchan0115
岩岩先追完上個POST

其實就係新靈童

邊忽靈

即係身邊既幫手囉

今次依單野知道好多海外fans唔妥佢大哥
岩岩先追完上個POST

其實就係新靈童

邊忽靈

即係身邊既幫手囉

我明 , 但依家都好明顯係在石要捧佢地上位

但應該無人逼到在石改變 所以

無嘉賓唔駛講

GARY走果兩集唔駛講

個焦點去翻成員到唔多唔少都高質左

一有嘉賓總有2-3個成員成集變左佈景版
岩岩先追完上個POST

其實就係新靈童

邊忽靈

即係身邊既幫手囉

我明 , 但依家都好明顯係在石要捧佢地上位

但應該無人逼到在石改變 所以

問題唔明在石點解咁棒佢兩兄弟

仲要只係棒得佢兩兄弟
@劉在石吧_yoojaeseokBar

【「週末去樹林」金勇萬,劉在石「放送局→健身房→家」】
4日下午金勇萬在TVN新綜藝「週末去樹林」的記者招待會上被問到「最想推薦嘴晨俱樂部中的誰成為YOLO族?」時推薦了劉在石。(YOLO是You Only Live Once的縮寫,指及時行樂)

他說到「金秀勇已經像YOLO族一樣活著了,朴秀洪休息時是去club,池石鎮是輕鬆的旅行。但是劉在石就是放送局,健身房,家來來回回。是為了放送才去健身的朋友。非要選一個的話,希望他有放下一切好好休息的時間就好了。」

翻譯 YJSCN 猴兒

新Post 留名支持

今集都係麻麻地, 期待下兩位新人表現。
想問下係咪要下下集先會見到佢地?
新Post 留名支持

今集都係麻麻地, 期待下兩位新人表現。
想問下係咪要下下集先會見到佢地?

4月16日
可唔可以加入?

係度留id

id:samuelchan0115

有tg group 我都想入
id:donnutwai
其實都做左咁耐先黎話加人 合拍度甚至成個畫面都好奇怪 7012仲邊嗌得出口
其實都做左咁耐先黎話加人 合拍度甚至成個畫面都好奇怪 7012仲邊嗌得出口

7012 + 2=7014
新post留名

坐等4月16個集,睇下兩個新人咩表現,先再定論。
新post留名

坐等4月16個集,睇下兩個新人咩表現,先再定論。

可能會有鯰魚效應
想入tg
username: lakeboston
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞