召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
個男真係一般般
睇唔出佢係綜藝人

個女既幾有sense
女版光洙
淨係加佢其實都夠
未睇今集 , 不過睇你地反應似乎唔錯
唔記得講 9012難聽過粗口 唔該唔好攞呢個做效果得唔得

好"銀"耳
btw 睇完ig cm先發覺係嗌9012 而唔係8012已經好好

好"銀"耳
btw 睇完ig cm先發覺係嗌9012 而唔係8012已經好好

仲要係鐘國嗌出黎
btw 男嘅係鐘國佢地推薦
唔知女嘅係邊個推薦佢
cr:p.arkj.ooh.an、김산、stacy__ej、_hyeone ​​​​

好"銀"耳

孝琳黎咁正
4月17日,E channel方面表示,主持人李秀根、演員申鉉濬(申賢俊)、歌手Lizzy確定
擔任新綜藝節目《我女兒的男人們:爸爸正在看》(暫譯)的MC。

據悉,李秀根、申鉉濬、Lizzy將與4位明星爸爸一同觀察女兒們的戀愛生活日常影片並展
開討論。4位明星爸爸分別為歌手金泰源、演員鄭性模、配音演員安志煥(音)、諧星崔
陽洛。屆時,爸爸們將在觀看女兒們實際日常影片後,站在爸爸的立場下吐露真實感受,
引起觀眾們的共鳴。

另外,《我女兒的男人們:爸爸正在看》是一檔由3位MC與4位爸爸一同觀察女兒們的戀愛
、日常的觀察脫口秀形式的節目,將於5月20日晚間10時30分首播。

(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5205&postID=328675

Lizzy都有野做
不過同sbs個套綜藝咁似
4月17日,E channel方面表示,主持人李秀根、演員申鉉濬(申賢俊)、歌手Lizzy確定
擔任新綜藝節目《我女兒的男人們:爸爸正在看》(暫譯)的MC。

據悉,李秀根、申鉉濬、Lizzy將與4位明星爸爸一同觀察女兒們的戀愛生活日常影片並展
開討論。4位明星爸爸分別為歌手金泰源、演員鄭性模、配音演員安志煥(音)、諧星崔
陽洛。屆時,爸爸們將在觀看女兒們實際日常影片後,站在爸爸的立場下吐露真實感受,
引起觀眾們的共鳴。

另外,《我女兒的男人們:爸爸正在看》是一檔由3位MC與4位爸爸一同觀察女兒們的戀愛
、日常的觀察脫口秀形式的節目,將於5月20日晚間10時30分首播。

(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5205&postID=328675

Lizzy都有野做
不過同sbs個套綜藝咁似

拜託爸爸翻版
做咩突然咁有錢,四圍去
做咩突然咁有錢,四圍去

搏一次睇起做唔做得返起啫

D錢咪係FM呃返黎囉
加左2個
諗到一個好處
嘉賓會請小左(好似係)
智孝今集好活躍 重諗住新一集會黎番個撕名牌 同埋唔好再成日請嘉賓住 比多d時間等新舊成員熟d 多d互動 唔係一陣做一年又換 btw下集又張佢地分到母雷公咁遠
做咩突然咁有錢,四圍去

搏一次睇起做唔做得返起啫

D錢咪係FM呃返黎囉

我仲以為會cut 筆直到冇晒海外特輯
【Chosun】[SISTAR孝琳作為單獨嘉賓出演<Running Man>] 17日,相關人員表示:"孝琳今天上午在首爾與<Running Man>成員們一起參與了節目錄製,分為白紅黃三個隊進行了遊戲".本期節目將在本月30日播出.期待~ ​​​​
佢地嗌9012好好笑喎,有乜問題
睇完突然覺得石鎮呢排老左好多
睇完突然覺得石鎮呢排老左好多

直頭係精神層面既老
既然大神自己都知對無挑長情過RM
希望佢都唔會忽略7012

正常都係對無挑長情過RM 架啦,HAHA 都係,
剩係時間同成員之間既經歷,無挑已經贏哂
但大神HAHA 對RM 同無挑同樣投放咁多誠意先係最難得

但我覺得佢都係拍rm會開心d同自在d 成班一齊7年 由0做起 大家都好熟 拍起上黎0尷尬 玩得好放 都係rm成功原因之一 就等如你番學成班人7年都同一班
雖然我都好憎個男新成員,但公道啲講今集幾好笑
新嘅男女都唔會太搶鏡,其他人都好似活躍咗,成個氣氛都幾輕鬆啊
我覺得新加入點都要啲時間磨合,就咁睇下集都好似幾吸引啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞