召集所有running man既fans(11)

1001 回覆
23 Like 22 Dislike
重溫睇返頭幾集RM,發覺智孝果時好後生,又靚又純

扎條鞭係頭頂最正
最近認哥作左首主題曲真係好羨慕

又見到213預告玩團結大會

我就係好想o係RM睇到依D野

但依D野RM畀唔到我

連無挑依家都冇左依種野

依兩集仲變左RM

其實內容唔駛花好多錢,唔駛去海外拍,都可以好好笑

不過,似乎製作果班人唔明

唔係同haha 住過一排咩
竟然換電話唔單聲

真係好奇怪 哈哈鍾國都唔單聲 一係就大家扮唔知

換電話應該係太多人搵佢問佢結婚啲嘢 佢好大壓力所以先換啫 事情淡左姜gary平復左 一定會揾番佢地既 我諗佢內疚唔好意思姐 因為啲rm fans係咁鬧Gary gary應該唔好意思面對佢地姐 結婚係私人既事咪俾多啲空間人囉~ 大家都理解既

都唔駛唔畀成員(特別係在石)個新電話號碼掛

成員點都會幫係守秘密啦

可能夾左口供

我覺得有機 等d記者唔會再問佢地

但依個口供對GARY形象傷害幾大

我覺得你諗多左

其實都係架哩個理由真係唔多唔少令人感到不近人情,不過如果係夾口供既話就啱晒乜都攬上身

其實結婚啫,佢又唔係idol

最多令fans有D失望,駛唔駛好似犯罪咁

但依D野RM畀唔到我

連無挑依家都冇左依種野

依兩集仲變左RM

講開歌 gary作個首rm歌完全俾製作組遺忘咗

依家都無人搵到佢啦
線上版
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1492963243.A.E48.html

因為中國台北4個字下面係度嘈交
今集
但旅遊節目咁睇
睇到肚餓
可惜抽唔中香港
智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

佢哋嗰組係咁話「唔知另一組做緊咩呢」
好正
智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

好正

好搞笑
好耐冇見智孝咁活躍
一開始同光洙駁嘴

btw今集濟洲島勁慘
智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

好正

好搞笑
好耐冇見智孝咁活躍
一開始同光洙駁嘴

btw今集濟洲島勁慘

今集好長 睇到好過癮
新人得昭旻有d表現 楊生無咩份量
昭旻真係愈睇就愈覺得佢好可愛
在石仲記得傻瓜光洙個集
濟洲島揀mission個到
今集好笑 同埋睇到好肚餓
另外睇咗兩集覺得世贊同昭旻嘅表現比想像中好
尤其係昭旻

前期有集gary扮cam man影智孝
個一幕勁靚 又好sweet

前期有集gary扮cam man影智孝
個一幕勁靚 又好sweet

果一集得果一part好笑...
[pink]智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

好正

好搞笑
好耐冇見智孝咁活躍
一開始同光洙駁嘴

btw今集濟洲島勁慘

今集好長 睇到好過癮

全昭旻好wild好好笑
成日若無其事咁講d大實話出黎真係好正好得意[sosad
]
智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

好正

[pink]
好搞笑
好耐冇見智孝咁活躍
一開始同光洙駁嘴

btw今集濟洲島勁慘

今集好長 睇到好過癮

全昭旻好wild好好笑
]

仲有昭旻素顏唔差
智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

好正

好搞笑
好耐冇見智孝咁活躍
一開始同光洙駁嘴

btw今集濟洲島勁慘

[pink]今集好長 睇到好過癮

全昭旻好wild好好笑
]

仲有昭旻素顏唔差

沖完涼眉毛短左好多喎
================KBS2=================
16:50 一部 超人回來了 9.1% (-0.4%)
18:20 二部 兩天一夜3(簡稱213) 13.7% (-0.2%)

=================SBS=================
16:50 一部 Running Man(上) 4.5% (+0.6%)
Running Man(下) 6.4% (+1.0%)

18:20 二部 Fantastic Duo 2(上) 轉播總統候選人辯論,停播
Fantastic Duo 2(下) 轉播總統候選人辯論,停播
21:15 我家的熊孩子(上) 12.6% (+0.5%)
我家的熊孩子(下) 18.5% (-0.4%)

=================MBC=================
16:50 一部 蒙面歌王(上) 8.0% (+0.4%)
蒙面歌王(下 ) 13.1% (+1.6%)

18:45 二部 隱秘而偉大 7.3% (+1.5%)
[pink]智孝終於落力返
呢兩集連個咀都紅噹噹

好正

好搞笑
好耐冇見智孝咁活躍
一開始同光洙駁嘴

btw今集濟洲島勁慘

今集好長 睇到好過癮

全昭旻好wild好好笑
]

上集佢係幾得意, 但係今集對佢有D失望
怕鏡頭果part有D假
明明上集係巴士度東問西答果part咁近望住鏡頭講蘋果咩事都冇
今集係的士度就做到怕鏡頭咁近,有少少over左, 其他都可以接受嘅
但唔知係米得我咁諗,昭旻好似仲未融入到咁,一開頭好拘緊,直到分左組先好D,同埋佢呢兩集好似同鐘國0交流(定俾人cut左?)

智孝同光洙開場好正,如果叫佢昆蟲收集真係等於叫佢去死,
但估唔到佢會俾意見pd,同埋踢爆左佢係犯人果個笑容好靚

光洙同鐘國真係 做唔到mission都可以播下搭飛機食飯果D呃,反正今集長左成廿分鐘, 而家直情失左蹤咁, 張度妍仲慘, 開頭遮住埋塊面, 可能會成為一集裹面最少鏡頭嘅guest
好彩智孝終於醒 識得講下嘢搶鏡頭

今集係幾有趣味性

全昭旻而家天然呆個勢好強勁 開頭話要照顧兩老 去到就同王鼻在錫跳哂線喺大阪搖擺身體 搭車上機無邊界搭訕 石鎮轉身下體撞柱 在錫模仿昭旻極速打完招呼再側身道歉

今集佢地個組合擦哂火花 行行下唔見人在錫都笑言嚟到大阪問得最多係鈴本浴場同昭旻喺邊

對佢好感度真係與日俱增 梁世燦就最好自己玩隱形啦

但依D野RM畀唔到我

連無挑依家都冇左依種野

依兩集仲變左RM

agger
睇左兩集 真心覺得入左新人唔差
起碼試到係有新火花
起碼試到係有新火花

我都覺
特別係昭旻 幾純真下
希望咁多位唔好為屌而屌
起碼試到係有新火花

我都覺
特別係昭旻 幾純真下
希望咁多位唔好為屌而屌

你再講就係為撐而撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞