藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
冇人?
House of Marley Get Together Mini 好有型 唔知大家推唔推佢個聲質
放Anker Soundcore Flare
18個月保養期
https://t.me/Coachmanman
MARSHALL STANMORE 而家仲要1800
HK Onyx6 同aura studio 3 點簡
可唔可以當電視機喇叭
logitech z337同creative t30 wireless 邊個好啲
我都係諗緊Onyx 5/6 或者aura 3
同問 仲有兩隻onyx 6連埋可以做到立體聲 兩隻aura 3有無哩個效果?

有冇人玩過Naka部music tube?

千七好似又幾抵玩
聽開edm邊隻會岩d
Aura studio 3 可以取代到一般電腦喇叭 會唔會有分別?
啱啱買咗
啲app十年冇更新過
要斷咗connected先可以連新device
用戶體驗幾差吓
哪來的stereo pair完兩隻dual mono喎
小弟最近想入手藍牙喇叭放屋企用(會拎出拎入放唔同位聽)
主要考慮音質 聽歌比較雜食 但主要男聲多
睇中咗以下幾隻 想各位高手俾啲意見

Marshall Kilburn 2
Bose Portable Home Speaker
KEF Gravity One

Kilburn 2同Gravity One都出咗一段時間 宜家入手會太遲?
想買隻藍芽喇叭比阿媽聽佛經,budget 1000樓下,見到sony SRS XB10細粒又防水,唔知o唔 ok, 大家有咩建議?thanks。
有冇巴打評價下KEF EGG Duo
諗住買黎當電腦喇叭
最近誠哥鋪399買左ue wonderboom 2比阿媽
音質比想像中好
唔好意思
想問下關於喇叭 (非藍芽)
有無咩實體鋪 介紹一下 ?
因為男友想買喇叭 budget $5k到
純粹想知有咩店 可以試
朋友買咗低音好正
我用緊reactor
我個人覺得好好聲
本身同期考慮KEF LSX
試完之後諗都唔洗諗買左Devialet
想問下依家買喇叭
jbl flip 5
Anker soundcore boost
依兩款點揀好
或者有冇其他選擇 budget 1000樓下主要聽返廣東歌/英文歌
暫時考慮買一隻 唔會買一對
謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞