藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
Push
Sony
好似幾正
Xb33?
呢個得呀,美馬早兩日某隻色特價770HKD,免運費,香港買行派屎 dot com都係9嚿
多口問句 你覺得佢對比其他類近價位嘅產品有咩優勝地方
同問呢部睇戲得唔得?
有無立體聲感覺?
我覺得聲音同外型都OK, 特價時唔貴
Thank you
請問有無喇叭係360度咁出聲?
因為想放向中間中心位置,四邊都聽到聲
細細個potable
BOSE Soundlink Revolve系列
Thx
1kg 算唔算 portable?
我都諗緊呢個問題

1kg 海灘路營ok (放得低)
但行山踩單車就好似好尷尬 (keep 住郁)
所以去旅行只會帶最細嘅Sony XB-01, 返酒賀瞓覺時開住Spotify sleep playlist, 第二朝出去就擺酒店叉電,嗰時未買XB-12

以前酒店通常床頭櫃有個嵌入式收音機比人聽住瞓覺,而家冇,要自備藍牙喇叭 都唔知算唔算服務倒退
我覺得聲音同外型都OK, 特價時唔貴
Thank you
1kg 算唔算 portable?
我都諗緊呢個問題

1kg 海灘路營ok (放得低)
但行山踩單車就好似好尷尬 (keep 住郁)
所以去旅行只會帶最細嘅Sony XB-01, 返酒瞓覺時開住Spotify sleep playlist, 第二朝出去就擺酒店叉電,嗰時未買XB-12

以前酒店通常床頭櫃有個嵌入式收音機比人聽住瞓覺,而家冇,要自備藍牙喇叭 都唔知算唔算服務倒退
我BBQ會用XB30,去外地旅行,或者係行山就用XB01,一出買嗰時290, 而家舊零水,相當唔錯,幾個月前腦場見到JBL GO2 賣舊八水,就買多個,人聲就Sony XB01通透啲,bass都好少少

呢啲唔會要求音質,主要做吓背景音樂,唔刺耳就得,夠細夠輕,旅行必備,慣咗細細聲開住瞓,屋企就唔使,張床唔同
b&o p2 正野
B&O P2都冇人講,幾年來都得我吹奏
https://www.youtube.com/watch?v=PBtV_Oy3goE&ab_channel=Vua2Hand
$200 買黎抽獎有無介紹
JBL GO2 or Sony XB01 , 腦場唔過2舊
特賣城個堆夠玩
用緊A1
想吹奏

有冇試過go 3
今日去試過都唔差
但同go2比如何
a1更正 不過唔夠portable
有冇諗過買一對homepod mini玩下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞