藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
https://www.igogosport.com/marley-get-together-mini

有無巴打試過,啲聲都好似ok
前幾日買左harman kardon aura studio 3幾好 外型又靚
二千幾蚊筆值
想買個藍牙喇叭
有冇乜嘢款或者牌子推介
利申放喺間房度用
Nakamichi NBS701點睇?
見400唔洗又有20W
日本brand幾靚仔
呢隻有Hi Res認證, AptX ,有冇巴絲用緊?睇網上評價非常好

比大陸收購左 當我無問過
睇吓上面Anker嗰款,Amazon US買咗嘅用家相當好評,價格dot com嘅留言都唔錯,香港有賣有得試
最近買左隻JBL charge essential
都算係咁, 叫做好過bose soundlink mini
用緊A2+ 想加隻subwoofer
筆直3000蚊有冇推薦?
anker 支那公司
唔會上網就得,支鬼嘢係呢啲可以考慮,iPhone 都支製
audioengine都係支廠扮美國貨,好多都收購哂,未收購好多仲係支產
1000左右,人聲清析,聽學友/人聲為主歌

有邊隻好?
新既Denon Home series 點睇,home 150可以配做2.0
想問下Marshall Acton 2 值唔值得買,如果我聽開hip pop /rock個類,有冇邊個牌子比較好,有冇巴打推介下
用緊250 overall幾好
但係一定要用佢個app播先好聲
我諗緊150做2.0, 5000兩隻有找
同埋巴打係邊度有得試, 係 幾間大鋪都唔見有擺出黎
如果你當電腦speaker咁用就一定兩隻150
但係就咁攞房得閒聽下我覺得250都夠
都係直接買翻去試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞